• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

konkursy facebook

Zaczęty przez krzysiek, Luty 06, 2012, 01:39:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

krzysiek

witam
mam pomysł aby admin robił codzienie o 15 konkursy na facebook
za 1 konkurs 5 biletów
im trudniej tym więcej  biletów

alvaro34

Bez sensu co to ma wspólnego z grą????

krzysiek

no jak to co
admin bendzie robił codzienie konkursy
dostaniesz konto plus pro
lub bilety
a pytania mogą być związane z grą

alvaro34

No to równie dobrze by mogło powstać to w grze. Nie na na facebooka po co mieszać facebooka w gre?

krzysiek

a czemu ktoś gra  1 rok a ktoś dopiero wejdzie i moze konkurs dostać/??? ci co grają ponad 1 miesiąc mogą wygrać tak  to admin niedodaje na faceboo k i tyle

Leon Zawodowiec

Nie.
Stop gangsters na facebooku.

krzys077

Zacznijmy od tego ze administracja nie prowadzi FB a jedynie jakiś gracz samodzielnie go założył.Nie są znane plany administracji na temat jakiegokolwiek prowadzenia FB Gangsters.

sigurd89

Dobra. Ja nie mam FB ani NK. Albo założę albo nie będę mógł uczestniczyć w konkursach? Pozdro
A tak w ogóle - wiem. Dziwoląg ze mnie. Autorowi tematu zdradzę nawet pewien sekret! Posiadam umiejętność, którą nieliczni stracili, a sporo osób traci. Potrafię rozmawiać twarzą w twarz. Ba! (Nie spadnij z krzesła krzysiek.) LUBIĘ rozmawiać twarzą w twarz. Szok, czyż nie?

Pozdro
Sigurd

El Maestro

Cytat: sigurd89 w Luty 06, 2012, 22:03:55 PM
Dobra. Ja nie mam FB ani NK. Albo założę albo nie będę mógł uczestniczyć w konkursach? Pozdro
A tak w ogóle - wiem. Dziwoląg ze mnie. Autorowi tematu zdradzę nawet pewien sekret! Posiadam umiejętność, którą nieliczni stracili, a sporo osób traci. Potrafię rozmawiać twarzą w twarz. Ba! (Nie spadnij z krzesła krzysiek.) LUBIĘ rozmawiać twarzą w twarz. Szok, czyż nie?

Pozdro
Sigurd

akurat to jest poważny plus przeniesienia forum , konkursów na FB :)

a tak serio to facepalm...

krzysiek

a tak serio to facepalm...
facebook.pl
:P

TheCrIpS

Po co gangsters na FB adminowie na pewno na to nie pójdą bo to bez sens. Np ja nie mam FB to już na konkurs nie wejdę  lub jestem w szkole do 16 to tez nie weżnę udziału.Jak konkursy to Na forum i dajmy na to od 12-22 czy coś :)

Pozdrawia TheCrIpS

SirMisza

Jebać facebook!! Oto moja merytoryczna i zwięzła wypowiedź.

AlGiordino

Cytat: SirMisza w Luty 10, 2012, 23:44:12 PM
Jebać facebook!! Oto moja merytoryczna i zwięzła wypowiedź.

BAN.   jeszcze bardziej zwięzła wypowiedź, za chamstwo i wulgar - 7dni