• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Strzałeczki o ile lokat sie awansowalo a ile spadlo w rankingu pojedynkow

Zaczęty przez estrella, Marzec 23, 2012, 11:45:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Przemowrc

Zgort

Admini ruszcie swoje dupy i to poprzyjcie a ci którzy nie popierają to niech się zamkną bo mi i większości graczy się to podoba
                                                                                           ADMINI ZRÓBCIE TO ! ! !
                                                                                             ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

binek-g2

Administracjo gangsters wielu graczy popiera ten pomysl i nic nie robicie zróbcie ten pomysl;

marekand[G2]

Liczę ze administracja nie bedzie zajmowac takimi glupotami ...

artur000000

wiadomo dory pomysl ale i tak nie wejdzie jest wiele lepszych na które nie ma odzewu nic;p

PsycholuX

beckham93

jak dla mnie to niezbyt,przy zakładanie strzałem mogły by wystąpić błędu,bugi itp,a potem wszyscy by się czepiali admina,a po za tym to nie jest konieczne,bo każdy powinien umieć zapamiętać które miejsce ma w rankingu

artur000000

ale inaczej sie patrzy jakbys miał strzałęczke np awans o 20 miejsc na zielono inaczej by sie widziało

beckham93

Cytat: artur000000 w Lipiec 22, 2012, 09:33:27 AM
ale inaczej sie patrzy jakbys miał strzałęczke np awans o 20 miejsc na zielono inaczej by sie widziało

no tak,ja bo ciągle się pne w góre,no ale popatrz na tych co by spadali o te 20 pozycji,no ale sam przyznaj że jest to opcja może i całkiem fajna,ale stosunkowo dość zbędna

artur000000

dobrze mówisz ze zbędna no bo faktycznie do gry aż tak dużo nie wnosi ;) ale np inaczej jakby tygodniowe tak było o ile pozycji awans albo spadek ;)

Kika PDG

binek-g2

poniewaz   nikt nie wie ile pozycji awansowal i o ile spadl  co kazdy  nie ma kalkulatora w glowach by liczyc ile awansowal  ile spadl  by  bylo przydatne  dac  takie cos   informujace o tym   bo w grze obecnie pokazanqa jest pozycja obecna a nie ile  spadl ile awansowal   co to daje  ze  jest pokazane  jaka ma pozycje  ale nie wie dana osoba ile spadla o ile  i o ile awans pozycji zanotowala,prosze  o rozpatrzenie tego pomyslu

artur000000

wytłumaczenie głupie dla mnie ;) widząc ze byłem na 150 miejscu a nastepnego dnia na 170 widze ze spadłem o 20 ale chodzi o co innego by zmienił sie wygląd rankingu ;) i fajnie by wyglądało ;)