• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Ring Specjal - Nowośc do ringu

Zaczęty przez bartek26099, Kwiecień 02, 2012, 17:13:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bartek26099

Witam. Przedstawiam wam moj pomysł pod nazwa "ring specjal" Na poczaku żeby nie było takich pytan "Po co to ? " albo ze to gangsters to odpowiem ze to jest po to zeby rozmaicic grę.
Moj pomysł przedstawia kategorię Ring specjal który będzie sie odgrywał przez trzy dni w jednym miesiącu od dnia 20 do 23 do godziny 12:00 noca. Będzie to polegac na tym że gracze będa walczyc między sobą o pas który będzie dawał zwycięzcy pojedynów 50 % respektu oraz 50 % morali do tego 500 milionów na konto zwycięzcy. O pas i jego zawartośc bedzie można walczyc co miesiąc zwycięzca poprzedniego miesiąca takze moze o niego walczyc. Wracajac do walk jedna walka to jeden pkt w tabeli bedzie pokazane kto i ile ma pkt oraz na jakim miejscu jest w rangu. Pas zwycięzca bedzie maił pokazany w Majatku>Twoje przedmioty. Ring specjal będzie różnił się tym ze gracze nie widza pkt SA przeciwnika. Ring specjal mozna umiescic obok przycisku ranking dla zwykłego ringu albo podspodem w pasu pod ringiem 
(( Poza tematem : przepraszma za błędy orotograficzne jezeli gdzies sie pojawiły proszę o pozytywne rozpatrzenie wniosku zdiecie jak by to wygladało podaje w linku na dole przepraszam ale jakosc painta. Dziekuje i pozdrawiam.))
http://zapodaj.net/dbea789def46.jpg.html

El Maestro

1. z tymi % to ostro pofantazjowales ;) jak dla mnie ze 2-3% to jak juz jest max.
2.juz widze jak ludzie walcza dla 500 milionów ;)
3. fakt , chyab tylko to po to aby byla kolejna opcja
4. jestem na nie

mikuś

Cytat: El Maestro | El Presidente w Kwiecień 02, 2012, 19:48:05 PM
1. z tymi % to ostro pofantazjowales ;) jak dla mnie ze 2-3% to jak juz jest max.
2.juz widze jak ludzie walcza dla 500 milionów ;)
3. fakt , chyab tylko to po to aby byla kolejna opcja
4. jestem na nie

1 zgadzam się
2 zgadzam się
3 ---------------
4 to jest tylko ulepszony ring tak jak spec tournament tylko jest jeden plus walczyć może każdy ale ja bym zrobił np. lvl od 1-10 walczą razem
lvl 11-30 razem
od 31-50 razem
itd o 19 lvl w górę czyli ponad 10 lvl to x+19

anulka89

pasik

Cytat: anulka89 w Kwiecień 16, 2012, 02:43:48 AM
dobry pomysl, zawsze cos nowego
a ja bym poruszył coś starego, jka mogę. Jego siła ataku wynosi 3 744 507 pkt.
Musisz poczekać na przeciwnika 0 sekund.

i to to stoi już drugi dzień, to ja jakie mam szanse???w  myśl starego powiedzenia "trudności pokonywac a o sukcesach meldowac" to ja melduję.! Nie padnę na zawał ani na szankra ale padnę ze starości, nim czegoś takiego się dorobię. Ku chwale Halinki mojej dziewczynki!!!!!

Zgort

mi się to podoba tylko lepiej gdyby były kategorie jak tu kolega mikuś zaproponował że np. od 1-10 lvl walczą razem
11-30lvl walczą razem
od 31 do 50lvl walczą razem lvl walczą razem ... i.t.d...

FoxKantor

Według mnie pomysł spoko, ale bywały lepsze,  które nie były wprowadzone, więc wątpię że przejdzie

Pozdrawiam

Zgort

To jest takie ulepszenie P&P nawet mi się podoba tylko tak jak niektórzy mówią że ograniczenie że od 1 do 10 walczą razem itd .

radekkuzia12

Jeszcze można to podzielic na grupy.
od 1-10 lv
11- 20 lvl itd