• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

adjer - oszust

Zaczęty przez Memphisto, Wrzesień 09, 2012, 10:40:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BaBaNaRoWeRzE

nic nowego ;)
ale dobrze ze masz screeny ;) adjer gówniarz wkońcu bana wyłapie ;)

giba17

dokładnie tyle ludzi zostało przez tego gnoja oszukani teraz ma za swoje są dowody ,  w końcu może w końcu admin go zbanuje

Memphisto

Nie dostanie niestety bana, pisałem już wcześniej z tym do administratora. :/

estrella

mikuś

Cytat: Cray w Wrzesień 09, 2012, 17:26:56 PM
Nie dostanie niestety bana, pisałem już wcześniej z tym do administratora. :/

czemu niby????

Memphisto

Bo nie złamał żadnego z punktów regulaminu - tak stwierdził administrator.

giba17

za dużo skarg jest na niego , na pewno wyłapie teraz , cały czas kogoś oszukuje to teraz mu się należy

GrAz

Widzę że tam masz w skrzynce tez moje wiadomości więc w ramach profilaktyki zaznaczę że ujawnienie jakiejkolwiek mojej wiadomości skierowanej do Ciebie wyczerpie znamiona  Art. 23 k.c. więc proszę nie rób tego bo strasznie nie trawię takich zagrań  ;)

Pozdrawiam

FoxKantor

nie czaje tym twoich screenów :)

Kika PDG

Dawać mu bana gnojek jeden nie pozwólcie se pluć w ryj ! Drogi adminie Działa na szkodę Gangsters.pl co w regulaminie jest jasno napisane że nie wolno działać na szkodę.. Zastanawiacie dlaczego na szkodę a no dlatego że oszukał tylu ludzi że to magia.. tego nawet się nie da zliczyć potem gracze oszukani czują złość i nie grają już usuwają konta reprezentują tą grę na zewnątrz ale niestety w formie złej że nie opłaca się grać bo administracja ma wyrąbane nic nie robi z oszustami i kłamczuchami :o :o Co ja w ogóle napisałam ?   :o 8) :o 8) Pisze gorzej niż nekro zaraził mnie swą gupotą ;) Nekruś To taki żart ;**

FoxKantor

DAĆ mu bana! oszukał mnie, straciłem koda za 11 zl, ma 13 lat nie powinien grać

_adjer_

UDZIE SIĘ ZMIENIAJĄ JUŻ NIE OSZUKUJĘ 3 MIESIĄC

kondi97

No jak sie jest takim debilem że ktos was oszukał to naprawdę nie wiem jak wy życiu będziecie żyć !!!

Ciastekk

Cytat: _adjer_ w Wrzesień 10, 2012, 20:30:04 PM
UDZIE SIĘ ZMIENIAJĄ JUŻ NIE OSZUKUJĘ 3 MIESIĄC
hahahhah dobre :D ludzie się zmieniają.. 13 latek się zmienia , jedyne co ci sie moze zmienic to rozmiar w majtkach i głosik ;)  ;)