• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

adjer - oszust

Zaczęty przez Memphisto, Wrzesień 09, 2012, 10:40:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kondi97

Cytat: Ciastekk w Wrzesień 10, 2012, 20:35:55 PM
hahahhah dobre :D ludzie się zmieniają.. 13 latek się zmienia , jedyne co ci sie moze zmienic to rozmiar w majtkach i głosik ;)  ;)
No chyba jak miałes 13 lat to kur.. nie byłes dorosły !!

GrAz

Za chwile ktoś napisze "na stos z nim" albo coś podobnego?

kondi97

a to wszystko sądzi o nas samych ile w głowie mamy oleju.

Gabriel Syme

Myślę, że Admin powinien zareagować przez sam pryzmat etyczny. Gołym okiem widać, że jest to oszustwo, wielu ludzi wnosi, iż gracz jest dzieckiem (zresztą po jego wypowiedzi w tym temacie można, to stwierdzić), a brak konsekwencji czynu utrwala zachowania, które ze świata wirtualnego mogą przenieść się do realiów... Jeżeli gra ma regulamin, to bazuje na jakimś porządku i pewnej etyce, którą ów spis praw zawiera w sobie. Jeżeli nie złamał żadnego podpunktu regulaminu, to myślę, że nadszarpnął moralny rdzeń samego faktu ustalenia. "9. Zabrania się wszelkich oszustw w grze, używania programów automatyzujących czynności w grze, spamu i reklamowania innych stron." - słowo "wszelkich" wskazuje na arbitralność decyzji admina, więc dlatego odnoszę powyższą wypowiedź tak osobiście do zwierzchnika tej gry lub "wszelkich" oznacza obiektywność, ale kto w tym wypadku obiektywność faktu orzeka?

SirMisza

p4tryk91

moim zdaniem adminowi to na reke idzie, dzieki takim jak on admin ma sporo kasy z gry i z tym raczej nic nie zrobi

regulamin jest dla wszystkich a takie cos jak ludzie robia tak ja ten w tym temacie to powinni byc banowani, dodowy sa wiec bez zadnego gadania ban powinien poleciec

_adjer_

WY TO JESTEŚ TA PÓŁMUZGAMI ;] :D

Gabriel Syme

Adjer - powinieneś więcej posiedzieć przy lekcjach i nauczyć się pisać po polsku, bo za niedługo, to Tobie płyny mózgowe wypełnią czaszkę...

Kika PDG

Jestem sławna ;D

mikuś

Cytat: Kika PDG w Wrzesień 11, 2012, 15:56:15 PM
Gówniarzu byś dostał po pysku od tych co oszukałeś to by Cię ksiądz w kościele nie poznał.. jesteś żałosny jak Cię nie stać na wydawanie biletów to nie oszukuj innych

JESTEM ZA BANA MU!!!!!!!!!!!!JESTEM ZA BANA MU!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitek1408

weź gościu Kika PDG ma racje po prostu najeżało by mu się . . . a i pewnie się założe że rodzice nie wiedzą że w to gra a przypominam że to gra dla osób pełnoletnich . . .

Pitek1408

a poza tym on mu nie groził tylko sugerował co inni powinni zrobic a to różnica ...
a poza tym oszust to oszust i tak zostanie nawet jak minie rok czy dwa . . .

FoxKantor

haha sam się przyznał, wychodzi z tego co napisał, że przed 3 miesiącami oszukiwał, samobój hehe

El Maestro

Cytat: (G1)mikuś(G2) w Wrzesień 11, 2012, 18:47:48 PM
Gówniarzu byś dostał po pysku od tych co oszukałeś to by Cię ksiądz w kościele nie poznał.. jesteś żałosny jak Cię nie stać na wydawanie biletów to nie oszukuj innych

ja jestem za banem dla Ciebie w szczególnosci na forum, z czasem na internet.

mikuś

Cytat: El Maestro | El Presidente w Wrzesień 12, 2012, 16:17:20 PM
Cytat: (G1)mikuś(G2) w Wrzesień 11, 2012, 18:47:48 PM

ja jestem za banem dla Ciebie w szczególnosci na forum, z czasem na internet.

ok namówiłeś mnie