• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zgłaszanie wiadomości

Zaczęty przez Klemik, Grudzień 14, 2012, 09:27:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Klemik

Prawde mowiac mam juz dosc, i to pewnie nie tylko ja, prawie za kazdym razem jak sie loguje dostaje pm o tresci mniej wiecej takiej:
"Szukam osob do gangu zarobki xx mln, wplata xx zl na konto (bankowe) - ewentualnie bilety"
Chcialbym miec mozliwosc zglaszania takich wiadomosci jako spam, po xx zgloszeniu wysylajacy dostaje bana (tymczasowego - lub nie/zalezy od adminow) na wysylanie pm.
Nie jestem pewien czy takie "oferty" nie lamia 33 pkt regulaminu.

lukaspar

Szczerze mowiac to dobre 3 miesiace nie dostałem takiej wiadomosci :) Wbijajac wiekszy poziom, mniejsze lvle nie widza Cie w P&P, to też jest jakis sposob :) No ale pamietam jeszcze jak bylem zasypywany tym spamem, wiec wystarczy że w profilu gracza była by opcja ,,należy do gangu/nie należy do gangu'' i wieksza czesc pewnie dała by spokoj :)

beckham93

Cytat: lukaspar w Grudzień 15, 2012, 13:01:45 PM
Szczerze mowiac to dobre 3 miesiace nie dostałem takiej wiadomosci :) Wbijajac wiekszy poziom, mniejsze lvle nie widza Cie w P&P, to też jest jakis sposob :) No ale pamietam jeszcze jak bylem zasypywany tym spamem, wiec wystarczy że w profilu gracza była by opcja ,,należy do gangu/nie należy do gangu'' i wieksza czesc pewnie dała by spokoj :)

ja mam w profilu "Nie szukam gangu" a mimo to co jakiś czas dostaje oferty "Daremnych" gangów,przydałby się taki bajer jak "SPAM",wtedy może dało by się to jakoś uspokoić

admin

Została wprowadzona opcja blokowania wiadomości od innych graczy - http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=16008.msg329959