• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Nowe przedmioty w majątku

Zaczęty przez beckham93, Grudzień 28, 2012, 20:30:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukaspar

Arturze, owszem podniesie duzo SV, mam juz full majatek i wiem jak to jest :) ale dalej pytam sie, I CO Z TEGO? Az tak bardzo przeszkadza ci to ze komus sie zwiekszy sv? nie mozna blokowac wszystkich pomyslow, bo ktos stanie sie za mocny, albo bedzie mial za latwo, to nie ma sensu :)

beckham93

jakby nie patrzeć to w tej grze Pieniądze grają,jak zainwestujecie tyle co np.Sz.p Demot to też tyle osiągniecie,bo co poniektórzy to chcą wygrywać za darmo,a inna część graczy inwestuje kase żeby się umocnić (sam od czasu inwestuje pare groszy więc wiem jak to wygląda) ale sądząc po wypowiedziach,to pomysł mógłby być wprowadzony

lion2200

jestem na "tak"
jeśli te przedmioty były by wprowadzone dla graczy którzy osiągnęli np: 300poziom :)

artur000000

Cytat: lukaspar w Styczeń 06, 2013, 10:53:52 AM
Arturze, owszem podniesie duzo SV, mam juz full majatek i wiem jak to jest :) ale dalej pytam sie, I CO Z TEGO? Az tak bardzo przeszkadza ci to ze komus sie zwiekszy sv? nie mozna blokowac wszystkich pomyslow, bo ktos stanie sie za mocny, albo bedzie mial za latwo, to nie ma sensu :)

ja nie blokuje tylko próbuje wyjaśnic temu gamoniowi ze to sie opłaca, jego temat był to sie podniecał i pisał zeby nie krytykować a sam krytykuje pomysły

Cytat: danielos112 w Styczeń 06, 2013, 10:51:04 AM
A ty widać tylko na grze się znasz :)
Ekspercie (haha)

nie spamuj pajacu

beckham93

artur000000-u Danielosa ostatnimi czasy bardzo dużo przybyło postów,myśli że go przez to polubią gracze jak będzie mieć więcej gwiazdek,to już nie pierwszy temat w którym nie bardzo wie o co biega,a się chce najwięcej udzielać (oczywiście nabijając posty) przykład ? kalkulator Gangsters który skomentował że jest fajny,a nawet go na oczy nie widział...dziecinada....

swoją drogą to większości się Danielos ten pomysł pogoda,to nie wiem po co na siłe sapiesz że komuś tam więcej podniesie,tak jak wspomniałem,wcześniej,zainwestuj tyle co szanowny pan Demot to wtedy będziesz pierwszy do każdego pomysłu podnoszącego statystyki,a ja ten wontek założyłem z myślą o wszystkich graczach,a nie tylko po to by tym największym ułatwić.

Vilader

Cytat: Beckham93 w Grudzień 28, 2012, 20:30:13 PM
tak jak w temacie:
co wy na to aby do majątku zostały wprowadzone nowe przedmioty,mam na myśli:
-Łańcuszek (Kieta)
-Pierścionek (sygnet)
-Konsola (PSP,PS,PS2,PS3,X-Box,)
-Dyskoteka

dodaje 4 pomysły ze względu na to że są 4 rodzaje statystyk (Siła-Wytrzymałość-Morale-Respekt) chodzi mi dokładnie o to aby te przedmioty podnosiły statystyki o jakieś 30% każdy z przedmiotów (w założeniu że ma się najdroższy).jednocześnie aby ceny tych przedmiotów nie były zbyt małe,aby trzeba było na to solidnie zbierać.

co wy na to ?

Jestem na tak lecz przedmioty nie pasują do twojej propozycji.Skoro mają być to drogocenne przedmioty to nie mogą być X-Boxem :[ Zobacz jak to wygląda z punktu rzeczywistego.

beckham93

no wiesz,ale gra to nie rzeczywistość,stół do bilarda w realnym świecie też nie kosztuje 600tyś zł,a auto po 100mln :)

artur000000

nazwy przedmiotów są chwilowo najmniej ważne i typy ;) ważne żeby Admin zajrzał w dział pomysły i zaakceptował to bo sporo graczy jest na tak :))

danielos112

Ten cały temat to dziecinada
beckham i artur000 nabijają strony w pomyśle
Masakra  :o
temat 2strony a posty artura i beckhamaI to jest pomysł godny wprowadzenia ??
PS: Po jakiego grzyba wpychać -Łańcuszek (Kieta)
-Pierścionek (sygnet)
-Konsola (PSP,PS,PS2,PS3,X-Box,)
-Dyskoteka

Jeżeli jest zegarek , garnitury , komputer , sauna ! nawet TV A ty chcesz dokładać to samo

Super czat zrobiliście sobie tutaj

V.I.P

beckham93

sądząc po średniej postów na dzień mamy odpowiedź kto jest tym nabijaczem,
Danielos112:
Data rejestracji:  Sierpień 16, 2012, 20:52:56 pm
Beckham93:
Data rejestracji:  Styczeń 12, 2012, 16:36:21 pm
mam o ponad pół roku dłużej forum i o 0.5 na dzień posta mniej,i co na to powiesz ?

swoją drogą..od kiedy kieta to jest to samo co Zegarek,od kiedy garniak to jest to samo co pierścionek,od kiedy komputer to jest to samo co konsola,no i najlepsze,od kiedy sauna to jest to samo co dyskoteka.

do ciebie już wielu graczy straciła sympatie (łącznie ze mną) więc się nie udzielaj tam gdzie cie nie chcą,a jak już chcesz coś napisać to napisz coś co ma sens i logike,co wnioskując po twojej ostatniej wypowiedzi to marna ta forma myślenia u ciebie

lukaspar

Ewentualnie tak jak ktos wspomnial, ciekawie by bylo zeby do nowego majatku byl potrzebny rowniez poziom, lub SV a nie tylko kasa :) np, jakis przedmiot dodajacy 5% SV, ale wymaganie minimum 5mld SV+ jakas kwota pieniezna :)

Oj dajcie sobie spokoj z tym danielosem, to jest chwilowy zapaleniec, pospamuje kilka tygodni, szybko sie znudzi i tyle ;)

danielos112

I co z tego ze mam średnio 1 na dzień
Czy to jest dużo ?
Ty masz dlatego 0,5 na dzień
Bo zalożyles konto i nic nie pisaleś
I średnia taka wychodzi
Ale to są łatwe działania nie wiem czemu nie wiesz tego
PS: Ja wiem że sie pieczesz i jak tylko przyjdziesz mi dopieczesz
Swoją drogą extra pomysł 2strony a posty twoje :)
Muszą to wprowadzić Za duże poparcie
V.I.P

artur000000

danielos nie chrzań tekstu typu temat 2 strony a posty twoje ponieważ sam na 2 strony tematu nawaliłes 13 odpowiedzi  więc nie wytykaj :D

danielos112

Dobra
Nabijaj dalej tu posty
Ja się umywam
Bo szkoda patrzeć
V.I.P