• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Zlikwidowac powrot do gangu po 180 dniach

Zaczęty przez matelka2105, Grudzień 29, 2012, 10:45:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jontrix91

Jestem całkowice ZA wprowadzeniem pucharów za 2 i 3 miejsce w turnamentach.

Od początku mi tego brakowało, chociaż nigdy nie wspominałem. Pamiętam nawet swoje zdziwienie, gdy pierwszy raz zdobyłem 3 miejsce na podium, a pucharu nie dostałem ;)

- - - - - - -

Co do 180 dni od wyjścia na powrót do gangu, to myślę że admin celowo wprowadził tak długi okres karencji, by zatrzymać powstawanie kilkuosobowej elity, która będzie zarabiała na wpłatach do gangów. Wyszło to jednak z wymiernym skutkiem.

Jestem za to za wydłużeniem czasu, w którym szef gangu może się nie logować, bo strata gangu po 15 dniach to jakaś paranoja.
Powinno to być minimum 30 dni, a najlepiej 60.

skorupek20

po co zmieniac  i usuwac komus konto ?? a jesli ktos wyjedzie za granice na 3 albo wiecej miesiecy to trzeba zaraz usuwac konto ?? przesada powinno byc tak ze jezeli nie było zadnych logowan na konto przez rok wtedy mozna by było usunac konto . a wogole to komu przeszkadzaja czyjes konta ?? no i dorze by było ze osoba ktora nie bedzie mogła byc przez dłuzszy czas np 3 miesiace lub wiecej zeby napisała w opisie wyjazd i mniej wiecej date powrotu i admin by wtedy wiedział ze konto nie jest opuszczone tylko nie moze gracprzez jakis okres z przyczyn prywatnych

WojtarixHD

Było by to trochę bez sensu.
Ja pomyślałem nad tym i administarator to dobrze opracował.
Ponieważ twój kolega ma swój gang a ty chcesz mu jak najszybciej pomóc, więc idziesz od innego gangu zarobić kupę worsy i wrócić do tamtego gangu.