• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Rozbudowa % do przedmiotów w majątku

Zaczęty przez D3M0TYW4TOR, Styczeń 11, 2013, 17:38:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

anulka89

Tomasz66666

kamil4260

Nekro

raczej nie gram w to ale przydaly by sie % moze nowe przedmioty?

chinczyk

Oczekk

Wydaje mi się, że Twój pomysł nie przejdzie, nie sądze by administracja nie myślała już wcześniej nad tym. Zmiana ta mogła by spowodować zbyt duże zmiany w rozgrywce, jakieś bugi w systemie. itd. Raczej nie będą ryzykować, aczkolwiek ja osobiście jestem za Twoim pomysłem i chciałbym, by został zrealizowany. Czarno to widzę, choć nie jestem czarnowidzem.  = P

bombelnh

binek-g2

tajwan007

Dobry pomysł lecz można by było dodać nowe przedmioty ale ogólnie jestem za !

LEGALIZE123

TheRock

Jestem na Nie ponieważ gracze którzy zarabiają po paręset mln/h już całkowicie oddaliliby się od graczy którzy dopiero zaczynają albo mało zarabiają.
To jest niepotrzebna udogodnienie w grze i zepsułoby i tak już trudną rywalizację.

D3M0TYW4TOR

Oczywiście! Nie budujcie autostrad bo sąsiad ma lepszy samochód i szybciej będzie jeździł!

Tak to wygląda! Pozdrawiam

passat12

Cattivo

Jestem za, choć zamiast % do każdego majątku osobno, możnaby wprowadzić % w vipie do wszystkich majątków naraz.
Prócz tego przydałoby się kilka nowych budynków w biznesie;)

Jontrix91

Generalnie jestem przeciw rozbudowie każdego majątku osobno, wywróciło by to aktualny porządek do góry nogami, ale jak już to ten pomysł brzmi dość dobrze:

Cytat: Cattivo w Styczeń 12, 2013, 01:00:06 AM
Jestem za, choć zamiast % do każdego majątku osobno, możnaby wprowadzić % w vipie do wszystkich majątków naraz.
Prócz tego przydałoby się kilka nowych budynków w biznesie;)

- - - - - - - -

A najlepiej było by dodać trochę przedmiotów do majątku i tyle.
Obecnie kompletny zestaw daje +200% do każdej statystyki. Można by zrobić tak, by kompletny majątek dodawał +300%.

- - - - - - - -

Dodam jeszcze, że matematycznie % do statystyk najwięcej tak na prawdę da elicie g2. I zastanawiam się po co to demotowi, który już bez tego ma tak niewyobrażalną przewagę nad innymi graczami, że przeciętny gracz nie zdaje sobie z tego sprawy. Zwłaszcza w biznesie, gdzie Bóg święty (i admin) wie, ile wynoszą jego zarobki.