• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ZMIANA MODA

Zaczęty przez Odjazdowy, Styczeń 16, 2013, 20:48:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Odjazdowy

Macie pomysły żeby ktoś jeszcze był MODEM czy za dużo ich ?

artur000000

modem powinna bycosoba aktywna, a czy za dużo ich hmm ilu ich jest?;>

kasek1000

i tak nie zostaniecie modami :P

beckham93

niech dodatkowo Modami zostaną gracze z top-10 pojedynków,w końcu to oznaka że są aktywni :D

nie no,bez przesady :) Odjazdowy,aktywność to nie wszystko,Mod powinien być konsekwentny w swoich działaniach,i nie powinien być stronniczy,bo co do Modów są różne opinie (ja osobiście nigdy Bana nie dostałem,bo nie reaguje na szpaner dzieci w necie) ale co Do nowych Modów,to raczej są niepotrzebnie,bo Kukły zawsze będą psuć ten czas a każdy wie że niektórzy mają ich od kilku do kilkunastu,raczej bardziej bym obstawiał przy tym żeby Czat w Barze był od większego poziomu doświadczenia,a jest taki temat już założony,ale nie wiem czy aktywny.

Don Tusk

Na G1 potrzeba nowych modów. Dość często nie ma żadnego w barze i różne teksty można wtedy przeczytać....

Odjazdowy

Moim Zdaniem powinni zrobić coś z kukłami Rickosa to będzie lepiej :)  A Na G1  Tusk masz racje opiewdalają się :P

mumia12

Ja mogę być modem na G1 jestem 24/h

Manchuckster

Tylko, z góry trzeba wyrzucić z naboru ludzi, którzy robią banalne błędy językowe, myślowe itp.
Na ogół ten kto wymyśla taki post to chce się załapać na jakąś fuchę.

piotrbu

Wyplacalni.p

Ja tam jestem ciągle Aktywny, aż do 18 Godzin niekiedy. ;)

kieliszek

Wypłacalni- odpadasz !
Już wolę Rickosa.

kasek1000

zbychu ma racje. Wypłacalni odpadasz

El Maestro

CZY MUSZE PRZYPOMINAC KTO BYŁ NAJLEPSZYM MODEM  8) 8) 8) 8)

prawda taka z eod keidy przestałem pełnic ta funkcje wybierani sa sami no nejmi i noł skille ktorzy tego nei ogarniaja

ale nie martwcie sie, jak wykarzecie entuzjazm to moze wroce do tego balaganu

Wyplacalni.p

Cytat: zbyszek-kieliszek w Maj 01, 2013, 14:58:26 PM
Wypłacalni- odpadasz !
Już wolę Rickosa.
Cytat: kasek1000 w Maj 02, 2013, 09:15:35 AM

Nic o mnie nie wiecie, a się wypowiadacie, weźcie popatrzcie się sami na siebie, jakie wy ceregiele odwalacie...

Leon Zawodowiec

Cytat: Wyplacalni.p w Maj 25, 2013, 20:34:37 PM
Cytat: zbyszek-kieliszek w Maj 01, 2013, 14:58:26 PM
Wypłacalni- odpadasz !
Już wolę Rickosa.
Cytat: kasek1000 w Maj 02, 2013, 09:15:35 AM

Nic o mnie nie wiecie, a się wypowiadacie, weźcie popatrzcie się sami na siebie, jakie wy ceregiele odwalacie...
Samo używanie nierozumianych słów (odwalanie ceregieli? lolwut) powinno cię natychmiast zdyskwalifikować z funkcji moda :D