• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Majątek

Zaczęty przez [G2]krzysiu432, Styczeń 17, 2013, 10:31:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

[G2]krzysiu432

Jako iż pomysł Demota został źle odebrany, bo tak naprawdę chodziło mu o frekwencję w temacie, niezależnie czy odpowiedź była negatywna czy pozytywna ;). Załóżmy, że tamtego tematu nie było ;). Ponawiam pomysł o możliwości procentowego zwiększenia korzyści z majątku, coś ala strzelnica w zakładce broń.
Tym razem ZERO "przekupstwa" proszę o SZCZERE odpowiedzi. Szczególnie proszę o wypowiedzenie się Szanownego Admina ;) .

Z poważaniem Krzysztof

P.S Uważam, że większej ilości graczy to się przyda i gra ruszy trochę do przodu.

Przedstawiam pomysł MaciaseK(po małej modyfikacji ;) )
Cytat0,1 - 0,2% do danego majatku (np. zegarek)  - 500 000 000 - 1 000 000 000 zł
0,2 - 0,4% do danego majatku (np. zegarek) - 1 000 000 000 - 2 000 000 000 zł
0,3 - 0,6% do danego majatku (np. zegarek) - 1 500 000 000 - 3 000 000 000 zł
0,4 - 0,8% do danego majatku (np. zegarek) - 2 000 000 000 - 4 000 000 000 zł
......
1 - 2% do danego majatku (np. zegarek) - 5 000 000 000 - 10 000 000 000 zł
1,1 - 2,2% do danego majatku (np. zegarek) - 5 500 000 000 - 11 000 000 000 zł
itd.

a widzę to tak ponieważ to nie sztuka pozbierac pare mlrd wiec po co to miało, by byc jak każdy od razu po 100% pozdobywał, więc każdy % byłby cenny, dlatego budowało by sie po 0,1% co ułatwiło, by nam grę ale nie odrazu idąc na skróty i Beckham lvl tutaj nie ma żadnego znaczenia  mogę mieć 50 lvl zarabiac 1mld/h, a mogę miec 500 lvl i zarabiac 100mln/h wszytsko zależne jest kto jak prowadzi swoje konto i w jakim jest gangu :)

p4tryk91

ja jestem na tak.

a z tego co widac to admini maja w dupie chyba juz ta gre bo nic tutaj nie robia

anthyros

Popieram

Gra powinna się rozwijać :)

artur000000

ja tu jak i tu szczerze pisałem i jestem za tym, moze nie wiecie ale coraz ciężej wykonuje sie szybkie akcje a co dopiero, po ostatniej szybkiej akcji za 12 mld jest kolejna chyba za 80 to jest ogromna przepaść i sporo trzeba sie nawbijać by zrobić kolejną akcje wiec takie procentowanie zawsze by pomogło moim zdaniem ;)

[G2]krzysiu432

Szczere odpowiedzi mnie cieszę i lubię jak wypowiadacie się na dane tematy, a nie tylko słowo "tak"(samo słowo tak oznacza potwierdzenie, które może oznaczać potwierdzenie wypowiedziene/napisane -za przeproszeniem- na odpierdol lub olewać to ;) )
Lecz pamiętajcie wasze głosy się liczą, gdyż bez was graczy/użytkowników ta gra, by upadła i nie rozwijała się dalej.

PAMIĘTAJCIE warto dodać do słowa "tak" jakąś dopowiedź(dłuższą lub krótszą), by lepiej nam się rozmawiało i byśmy lepiej się rozumieli ;)

Trochę długa ta wypowiedź, no ale nic nie szkodzi ;) Oczekuję dalszym odpowiedzi, wypowiadajcie się dalej ;)

artur000000

oj mnie także irytują odpowiedzi typu jestem za, jestem na tak  no bo dla mnie to tylko no nabijanie postów trzeba rozwijać troszke odpowiedzi swoje

beckham93

jestem na tak....nie no,nie słyne z tego zeby krótko pisać

a więc pomysł dobry,chodź sam fakt dodawania % do majątku musiało by przebiegać względem lvl-i,tak aby szanse były w miare wyrównane (przykład....wymiana Energii na kase,im większy lvl,tym więcej kasy) dokładnie chodzi mi o to żeby to także było w takiej formie,aby każdy mógł (w miare) równomiernie nabijać % do majątku

wytłumacze:
1-25lvl - 50mln za 1% do danego majątku
26-60lvl - 100mln za 1% do danego majątku
61-100lvl - 200mln za 1% do danego majątku
101 - 250lvl - 400mln za 1% do danego majątku

oczywiście podałem przykładowe kwoty i (jakby zostało to wprowadzone) to będzie to ustalać Admin :)

chodź powiem że niektórzy gracze na 20lvl-u mają zarobki na poziomie 200mln/h więc różnie by to wyglądało :)

mam nadzieje że zrozumiecie to co mam na myśli.

MaciaseK

pomysł jest dobry choc nie do końca ponieważ dzieki temu gracze bedacy w dobrych gangach pouciekają wam ejszcze abrdziej i jeszcze abrdziej bedziecie do tyłu :)
ale jak by miało jzu wejsc to widziałbym to w taki sposób :

0,1% do danego majatku (np. zegarek)  - 1 000 000 000 zł
0,2% do danego majatku (np. zegarek) - 2 000 000 000 zł
0,3% do danego majatku (np. zegarek) - 3 000 000 000 zł
0,4% do danego majatku (np. zegarek) - 4 000 000 000 zł
......
1% do danego majatku (np. zegarek) - 10 000 000 000 zł
1,1% do danego majatku (np. zegarek) - 11 000 000 000 zł
itd.

a widze to tak ponieważ to nei sztuka z pozbierac pare mld :) wiec po co to miało by byc jak każdy by odrazu po 100% pozdobywał :) każdy % byłby cenny wiec budowało by sie po 0,1% co ułatwiło by nam gre ale nie odrazu idąc na skróty :) i Beckham lvl tutaj nie am żadnego znaczenia :) moge meic 50 lvl zarabiac 1mld/h a moge miec 500 lvl i zarabiac 100mln/h wszytsko zalezne ejst kto jak prowadzi swoje konto i w jakim ejst gangu :)

[G2]krzysiu432

Hejka, najbardziej podoba mi się propozycja MaciaseK, trzyma się kupy choć zmienił bym pare rzeczy bo zebranie 100 mlrd na 10%, to moim zdaniem lekka przesada.

MaciaseK twoja propozycja(po małej modyfikacji) znajdzie się w głównym poście :)
Beckham93 twój pomysł również jest dobry, lecz wybacz pomysł MaciaseK bardziej mi się podoba.

ALE pamiętajcie wszystko rozstrzygnie Admin.

P.S Cieszę się, że macie mase pomysłów, lubię takich ludzi macie moje uznanie ;)

Pozdrawiam, Krzysztof.

BaBaNaRoWeRzE

Ja jestem całkowicie za ;)
niech czołówka jeszcze bardziej ucieknie od zwykłych graczy !

[G2]krzysiu432

Cytat: filotekass w Styczeń 18, 2013, 15:58:48 PM
Ja jestem całkowicie za ;)
niech czołówka jeszcze bardziej ucieknie od zwykłych graczy !

Witam, co do czołówki ja do niej niestety nienależe :(, lecz każdy kto poświęci trochę czasu grze to jak kupi sobie naj kame i broń to majątek wtedy lub puźniej będzie się liczył do podniesienia SV, SA, ST.

Jeśli kogoś to uraża to PRZEPRASZAM :)

P.S wybaczcie, że napisałem taką troche niezwięzłą wypowiedź(coś niepodobnego do mnie ale muszę już iść, więc napisałem to tak na szybko ;) )

Pozdrawiam Krzysztof

beckham93

Cytat: MaciaseK w Styczeń 17, 2013, 23:31:32 PM
i Beckham lvl tutaj nie am żadnego znaczenia :) moge meic 50 lvl zarabiac 1mld/h a moge miec 500 lvl i zarabiac 100mln/h wszytsko zalezne ejst kto jak prowadzi swoje konto i w jakim ejst gangu :)

zrobiłęm w moim poście wzmianke o zarobkach,ale mimo wszysto jest oczywistością ze 300lvl będzie szybciej budować niż np.50 lvl,swoją drogą,to jakby nie było,to tutaj pieniądze grają,im więcej bilo-tym lepszy gang,więcej kasy :) bo za kase wirtualną nie ma tu jakiegoś wyśmienitego gangu :)

Co do twojej organizacji tego pomysłu MaciaseK...w pełni popieram :)

Cytat: [G2]krzysiu432 w Styczeń 18, 2013, 09:08:04 AM
Beckham93 twój pomysł również jest dobry, lecz wybacz pomysł MaciaseK bardziej mi się podoba.

mi osobiście też bardziej się podoba jego pomysł,chodź podejrzewam że mój podsunoł mu modyfikacje co do % w majątku :)

dawid12

MaciaseK

Beckham93 Twój pomysł nic mi nie dał:) juz wcześniej miałem to na myśli co pisałem :) tzn chciałem w poscie demota to napisac lecz został zamknięty.

worms231