• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

NOWOŚCI

Zaczęty przez kaziu102, Marzec 29, 2013, 18:12:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kasek1000

seboltsn

Rukki

Kika PDG

MaciaseK

dla mnei dodtaków juz wystarczy:] a druga sprawa jesteście tak chętni na nowe rzeczy a potem bedziecie an tym tracili bo będziecie ejszcze bardziej do tyłu od czółówki;p kolejna rzecz to że z kazdą wprowadzoną kolejną rzeczą admin za bardzo ułatwia gre i poprzez to coraz szybciej mozna rozweijac postac nei martwiąc sie o nic, a co po tem? nowy świat czy dalsza zmiana rzeczy w grze? nie po to ejst zrobiona gra aby ją w całości zmienic bo tak to musiało by sie stac  przy zbyt dużej ilości dodanych dodatków ;p

danielos112

Dodał dopiero co tyle majątku , i znowu chcą nowe bronie kamizelki ...
Wystarczy gramy jak jest na razie...
Za pół roku można pomyśleć jeszcze o czymś
V.I.P

krzysiek

hah to wszystko kiedyś będzie awięc słaby pomysł  :D

d87mat

Również uważam, że nowe rzeczy są zbędne. Później wszyscy zaczniecie narzekać, bla, bla, bla...

BaBaNaRoWeRzE

kasek1000

naturalnie że jestem na tak :)

siena1241

Oczywiście ze ZA!!  :)

Jontrix91

Cytat: kasek1000 w Marzec 30, 2013, 16:10:46 PM
może być ;)
Cytat: kasek1000 w Kwiecień 05, 2013, 20:26:43 PM
naturalnie że jestem na tak :)
Kasek, może jeszcze trzeci raz powiesz, że jesteś na tak? ;)

- - - - - - - - - - - - - - -

Ja w sumie mam zdanie takie jak MaciaseK:
Cytat: MaciaseK w Marzec 31, 2013, 16:57:48 PM
dla mnei dodtaków juz wystarczy:] a druga sprawa jesteście tak chętni na nowe rzeczy a potem bedziecie an tym tracili bo będziecie ejszcze bardziej do tyłu od czółówki;p kolejna rzecz to że z kazdą wprowadzoną kolejną rzeczą admin za bardzo ułatwia gre i poprzez to coraz szybciej mozna rozweijac postac nei martwiąc sie o nic, a co po tem? nowy świat czy dalsza zmiana rzeczy w grze? nie po to ejst zrobiona gra aby ją w całości zmienic bo tak to musiało by sie stac  przy zbyt dużej ilości dodanych dodatków ;p

kaziu102

Czemu Maciasek mówisz coraz bardziej z tylu ? Fajne byloby jakby bron byla np za 500 mld czy nawet bilion bo kazdy musialby dlugo zbierac a nie, a nowosci sadze ze polepszaja gre a nie odwrotnie. Trzeba dodawac cos nowego zeby sie nie znudzila wiec nie przesadzaj.

Michal PLAT

Cytat: kaziu102 w Kwiecień 11, 2013, 12:38:12 PM
Czemu Maciasek mówisz coraz bardziej z tylu ? Fajne byloby jakby bron byla np za 500 mld czy nawet bilion bo kazdy musialby dlugo zbierac a nie, a nowosci sadze ze polepszaja gre a nie odwrotnie. Trzeba dodawac cos nowego zeby sie nie znudzila wiec nie przesadzaj.

Ale nie pomyślałeś że top 15 będzie zbierało MAX tydzień i Uciekną od słabszych...
Ja jestem przeciw bo to jest opcja dla graczy 400+ z dobrym Gangiem za bilo.....

kaziu102

1 bilion w ciagu 10 dni ??? Pomysl co mówisz myslisz ze w Top 15 maja zarobki po 20 mld/h ???