• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

ADMINISTRACJA OSZUSTEM!!!

Zaczęty przez [g2] xtra [g2], Marzec 31, 2013, 22:18:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kosti1986

Cytat: [g2] xtra [g2] w Kwiecień 01, 2013, 01:22:00 AM
pojebana gra sie robi...za nic tracisz profke..jeszcze raz cos takiego i ban na konto...i wez graj uczciwie to i tak ujebią Ci konto!
dokładnie jak będą chcieli to i tak Cię upierdolą bo np maja taki kaprys...;/

Mungo

to trzeba puścić w Cala Polskę żeby ludzie wiedzieli co się dzieje   informować nowych żeby nie inwestowali w grę bo zostaną zbanowani

anianieblond

admin nawet nie odpowiada na wiadomosci, ma wszystko gdzies, po prostu kradnie, to i co ma odpisac... napisałam mu ostatnią wiadomość, poczekam dzisiaj na odpowiedź, jeśli jej nie dostanę to działam

witam, żadam zwrotu mojego konta lub pieniędzy włożonych w gre. Bylo zgłoszone adinistratorowi gry, ze jestesmy parą z Madafaka81 i gramy razem, głównie w pracy, stad nasze wspólne gry w turach, lecz zawsze na różnych IP.
Administrator ukradł moje konto a co za tym idzie zainwestowane przeze mnie pieniądze, transakcje sa udokumentowane na koncie bankowym, posiadamy również screeny naszych wiadomości do administratora jak i odpowiedzi zwrotnych.
w przypadku braku odpowiedzi zgłoszę sprawę do urzędu kontroli skarbowej oraz do prokuratury.
zapis, że gracze nie są właścicielami konta jest standardowy i nie oznacza, że administraotr może robić co chce - zresztą powinniście o tym dobrze wiedzieć.
poświęcaliśy 10-12 godzin na dobę na grę, reklamowaliśmy ją a w zamian admin ukradł nam konta. jest to z punktu widzenia prawa niedopuszczalne i karalne. Jest to moja ostatnia wiadomość wysłana do admina, dlatego też jeśli nie będzie odpowiedzi będę działać - jak już wyżej napisałam. Mnie to nic nie kosztuje, adminowi nareszcie się ktoś do dupy dobierze i sprawdzi cały ten syf i mnóstwo lewych pieniędzy jakie tu przepływają za zgodą i inicjatywą administratora. Jestem osobą dorosła i admin nie może bazować na tym, że małoletni gracze nic nie zrobią, ja mam całkowitą zdolność do podejmowania czynności prawnych, zamierzamy się zebrać większą ilością graczy i zrobimy z tym bałaganem porządek, bo tak nie może być, że admin kradnie.
z poważaniem anianieblond

2013-04-01 11:01:01, Do: admin [admin]

Usuń

Mungo

tu tez chodzi o refy bo ludzie oferują na G2 nabicie refów za 10zl  i dostaniesz 2500 refów i ile biletów dostaniesz darmowych i tu chu*a strzela admina bo on traci

madafaka81

Hehe i w koncu zrobia adminowi z dupy jesien sredniowiecza a ja jutro wszystko jeszcze naglosnie w mediach a mam paru znajomych co siedza w branzy :) i w koncu admin bedzie mial reklame i rozglos na cala polske :D

pelson25

to niech sie wezmie za tych co nabijają na lewo refy, a nie tych co płacą i  graja uczciwie i są im banowane konta

Mungo

Cytat: Madafaka81 w Kwiecień 01, 2013, 11:11:45 AM
Hehe i w koncu zrobia adminowi z dupy jesien sredniowiecza a ja jutro wszystko jeszcze naglosnie w mediach a mam paru znajomych co siedza w branzy :) i w koncu admin będzie mial reklame i rozglos na cala polske :D

nagłośnić  sprawę na portalach internetowych wszędzie

anianieblond

ja sie moge zajac strona prawna - pracuje w sadzie i prokuratorow mam pietro nizej

Mungo

Cytat: anianieblond w Kwiecień 01, 2013, 11:35:16 AM
ja sie moge zajac strona prawna - pracuje w sadzie i prokuratorow mam pietro nizej
hehe to masz blisko do Prokuratury mi nic jeszcze nie zrobili ale nigdy licho nie śpi

romanobierun1989

NO WITAM ADMINA! CO TO MA BYĆ ZA BAN SKORO GRAM UCZCIWIE I WJEBA*EM KASE NA BILETY A WY MI PISZECIE ZE JESTEM OSZUSTEM PROSZE O WYJASNIENIA!

anianieblond

mungo - ja tez nic nie zrobilam a mam konto usuniete, co ty z choinki sie urwales, ze jak bedziesz gral uczciwie to bana nie bedziesz mial??

romanobierun1989

Ale niby za co mam dostać bana? skoro dziennie grałem w tournamencie i to tyle :/

Mungo

Cytat: anianieblond w Kwiecień 01, 2013, 11:42:51 AM
mungo - ja tez nic nie zrobilam a mam konto usuniete, co ty z choinki sie urwales, ze jak bedziesz gral uczciwie to bana nie bedziesz mial??
wiem co to jest ale tez jest jedna osoba na G2 ktora ma wysoki Lvl i proponuje refy nabijać i nic nie dostała żadnego bana JAKA JEST UCZCIWOŚĆ W TYM KRAJU

romanobierun1989

Mysle ze Admin jakoś sie wytłumaczy bo w G1 jak grałem to nie było takich problemow

anianieblond

nie wiem, mi nie odpisuje, ukradl konto i nie ma go