• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Blokowanie Nachalnych Gangów

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Kwiecień 06, 2013, 21:29:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Od kilku Dni Bezczelnie nawiedza mnie Gang El Mariachi, a więc chciałbym, aby admin wprowadził możliwość Blokowania Gangów, które na siłe, na gwałt dają wyzwania, to się staje denerwujące, a dziś caly dzień wyskakuje mi pasek: Twój Gang został Napadnięty i pokazuje się pasek, a jestem w swoim gangu i mamy swoje Napady, a tu wcina się gang z którym nikt walczyć nie chce, tak o z nienacka, musi być to błąd, albo bug, nie rozumie tego wogóle, jak to samo występuje bez kliknięcia w WOJNY GANGÓW.

TO JEST BEZCZELNE I ZŁOŚLIWE !!

A więc chciałbym wprowadzenia możliwości blokowania bezczelnych i złośliwych gangów, nawet się nie zapyta czy chce, tylko odrazu napady, no dajcie wreście spokój, trzeba coś z tym zrobić, nie chce walczyć to nie chce, a tu dalej wyzwania.

Proszę o Możliwość Blokowania takich gangów, bo to jest monotonne i nudne oraz wkurzające.

Pozdrawiam.

Don Tusk

Jeżeli pokazuje Ci się pasek, to ktoś z członków przyjął wyzwanie.
Ale pomysł z blokowaniem wyzwań od konkretnych gangów niezły

Wyplacalni.p

Cytat: Don Tusk w Kwiecień 06, 2013, 23:20:05 PM
Jeżeli pokazuje Ci się pasek, to ktoś z członków przyjął wyzwanie.
Ale pomysł z blokowaniem wyzwań od konkretnych gangów niezły

Tyle że ja nikogo na wyzywanie nie pozwałem i nie przyjęłem, sam pasek mi się pokazuje, że ktoś Zaatakowal Mój Gang, a gang nie był jakby atakowany, zresztą bez mojej zgody nie ma prawa pasek sie pokazywać, a zgody nikomu nie dawałem.

JESTEM ZA TYM, ABY BYŁA MOŻLIWOŚĆ BLOKOWANIA KONKRETNYCH GANGÓW, KTORE ZŁOŚLIWIE, SPECJALNIE, WYZYWA NA POJEDYNEK, KTÓREGO NIE CHCĘ, A JAK NIE CHCĘ PRZYJĄĆ, TO PASEK SAM MI SIĘ POKAZUJE I WYSKAKUJE Z NIKĄD !

krzysiek

Wyplacalni.p

Przydało by się dla Blokowania Natręctw.

MaciaseK

nie rpzyjmuj zaproszen od gangu atakujacego i po sprawie:) jeżeli pasek do walki sam Ci wystakuje tzn że ktos z gangu rpzyjoł zaproszenie do ataku, najrpostsza czynnościa ejst to zeby zakazac walczyc w wojnach gangów ludzia z gangu i nie bedziesz maił takiego problemu :)

Wyplacalni.p

Cytat: MaciaseK w Kwiecień 10, 2013, 04:22:00 AM
nie rpzyjmuj zaproszen od gangu atakujacego i po sprawie:) jeżeli pasek do walki sam Ci wystakuje tzn że ktos z gangu rpzyjoł zaproszenie do ataku, najrpostsza czynnościa ejst to zeby zakazac walczyc w wojnach gangów ludzia z gangu i nie bedziesz maił takiego problemu :)

Jak mam nieprzyjmować, skoro sam ten pasek ataku znikąd się zjawia i czytaj proszę uważniej, a ja NIE WYSYŁAŁEM ZAPROSZEŃ DO ATAKU.

Ale jak zakazać ?
To nic nie da że wyślę wiadomość z zakazem, oni nadal swoje.