• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

sprawdzanie wiarygodności nowych członków gangu

Zaczęty przez vampiria22, Kwiecień 14, 2013, 21:02:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

vampiria22

J.w. trochę mnie wkurza, że jak przyjmę kogoś do gangu, to ten ktoś raz składkę płaci, a potem chce na chama, nic nie robiąc, za darmo siedzieć. Tylko nerwy i wysyłanie ponaglających wiadomości, po których zdarza się, że ktoś łaskawie zapłaci część składki. Mogłoby to polegać na tym, że np. ktoś, kto wyrzucił osobę w chwili wyrzucenia miałby krótką ankietę dlaczego to zrobił, co ta osoba źle robiła, że była nieaktywna, nie płaciła składek itd., czyli krótkie podsumowanie. I z chwilą, gdy ta osoba złożyłaby podanie szef gangu miałby wgląd w takie zestawienie. Myślę, że poprawiło by to chociaż trochę przyjmowanie do gangów i odstraszałoby takich "nierobów". Proszę o opinie.

Wyplacalni.p

no no... U mnie To norma. przynajmniej w trzech przypadkach, a tak to u mnie płacą, a nieaktywnych wyrzucam.

Dodalbym dodatkową rzecz do tego co mowisz, otóż dałbym aby przy danym nicku było podkreślenie kolorem.

Czyli... Już wyjaśniam.

Kolor Zielony             - Osoba Godna Polecenia
Kolor Pomarańczowy - Wpłaca, ale jest nieaktywny
Kolor Czerwony         - Osoba która nie Wpłaca i nic nie robi, jest często nieosiągalna

Dodać można jeszcze wiele, by poprawić sytuację z Osobami, Którym nic się nie chce.
U mnie jest tak, że Daję 2 Dni, jeżeli nic nie wpłaci i będzie nieaktywny, to go Wypraszam - a Według mnie jest to bardzo skuteczne, bo jak osoba się dowie że jest ostry rygor, to raczej będzie się pilnowała.

Podsumujmy to całe zdarzenie:

Jestem ZA, ale z dodatkami, które poprawią sytuację w Gangach, czyli że osoba która wystawiła złą reputację, to osoba przyjmująca nie będzie musiała sprawdzać i czytać Raportu, gdyż dzięki raportowi kolor przy nicku, lub na nicku zmieni się według danej ankiety.
Z możliwością zaglądnięcia z ciekawości w dany Raport o danej osobie każdemu przyjmującemu szefowi do Gangu.

Czyli mamy 2 Funkcje co do osób, które nic nie robią i nie płacą składek Gangowych, a więc jestem ZA.

Pozdrawiam.