• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

UWAGA !!!! G2 OBCHODZI JUŻ 2 URODZINY !!!

Zaczęty przez Odjazdowy, Kwiecień 21, 2013, 15:21:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Odjazdowy

Witam Wszystkich ..
2011-04-01-----2013-04-20 G2 ma już 2 LATA
W pierwszy weekend Kwietnia  ,,G2" obchodzi swoje święto. Właęnie wtedy, 2 lata temu powstał pierwszy server G2 . Ale nie zapominajmy o G1 :)

Więc z tej okazji powinna być jakaś impreza taniej bilety i żeby każdy dostał po jakiś biletach lub żeby Admin zrobił nowy server G3 :)
Moje pomysły to :
- Mniejsze płacenie za bilety np. za 45 biletów płaci się 15 zł
-Żeby każdy dostał  bo ileś biletów że już jesteście z nami 2 lata .

Najważniejsze to wy musicie podać pomysł :
Zapraszam do wymyślenia pomysłu :)

broliqe

Nekro

Niech mi admin na te urodziny odbanuje Nekro na czacie bo jestem w gangsters od 2009 i niech nie slucha ekipy Szczuplego i Niki

Odjazdowy

No widzisz  jest pomysł żeby konta niektóre odblokował ADMIN :)

siwix

Cytat: Nekro w Kwiecień 21, 2013, 15:35:08 PM
Niech mi admin na te urodziny odbanuje Nekro na czacie bo jestem w gangsters od 2009

Zasłużyłeś to masz.

Może jakiś konkurs urodzinowy?
4--13--21--27--34--49--53--62--67--77

Odjazdowy

Siwix ---------
Dobry pomysł ale jak już wymyśliłeś konkurs to daj nagrody za konkurs wymyśl lub pytanie itp. :)

ixat32

Osobiście byłbym przeszczęśliwy jakby oprocentowanie majątków kosztowało 5000 bonusów zamiast 10.000 :)

Wyplacalni.p

limak

jakiś konkurs i bilety dla każdego gracza...... no i wyczyszczenie bazy IP z okazji  2 urodzin ;) a wszystkim Gangsterom życzę... Sto Lat :D hehe

SpameE

jestem za - myślę że administracja rozpatrzy ten pomysł pozytywnie :)

anulaxlife5

hmm a mi się bardzo podoba pomysł żeby bilety były tańsze :) chociaż przez kilka dni wtedy na pewno sporo graczy zrobiłoby sobie zapas. I ogólnie byłoby fajnie gdyby się dodało że tak powiem 3 sposób wykupienia biletów, chodzi mi o to że jest 15 biletów za 9 zł potem 45 biletów za 25 zł i niech jeszcze np 100 biletów za jakąś tam sumę..

Venom [G2]

No kawał czasu już mija... Można by czymś nas za to obdarować ;)
1 2 3 czy to świat jest zły czy ty ? Rozejrzyj się, co człowiek robi - a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi !

Don Tusk

Hehe, administracja to tradycyjnie oleje  ;D

Henryk321

popieram odjazdowego a dokladnie to zeby jakies bilety dali z tej okazji