• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

60 biznesów

Zaczęty przez Manchuckster, Kwiecień 28, 2013, 01:02:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Manchuckster

Temat założony ponad pół roku temu i ....... na tym się zakończyło.

matihg08

Może administracja zrobi w końcu coś w tym kierunku jak tyle osób wypowiedziało się w tym temacie o taką propozycje bo na prawdę dobry pomysł jest z tym i to nie musi być dużo zrobionych takich biznesów ale żeby kilka wprowadzili przynajmniej.

wiesiekOO7

Wystarczy poprawić poprawić stare. Pododawać ze 2-4 zera. Kolega dobrze mówi. Ja mam kilka tych biznesów, ale to się zwraca po latach i groszowe zyski przynosi. Podobnie jest z dziwkami. Te droższe są trochę lepsze ale to i tak za mało.

Manchuckster

Jak mi teraz kalkulator pokazuje, że kupno kolejnego biznesu zwróci się dopiero po 800 dniach to nie wiem czy warto inwestować.

Dk-133

Też jestem za tym pomysłem .

hraaa

rowniez jestem za, ale co z tego...

romanobierun1989

Też jestem na TAK

wiecej biznesu i dziwek!

wilk400

Jestem na tak ale niech kurna adm się wypowie

Najlana

Odjazdowy poysł. Jestem za. JUż też mi się nie opłaca kupować biznesów

Sylwester96

jestem na nieeee

Manchuckster

Co pogadaliśmy sobie na ten temat to nasze  ???

wiesiekOO7

Jestem za jakimikolwiek zmianami. Od dłuższego czasu nie wprowadzili nic nowego.

Never

Jeden z lepszych pomysłów. uważam, że admini powinni to wprowadzić. Mogli by chociaż zwiększyć przy obecnych biznesów  zyski, bo 4k na godzinę to za mało.

Szul

Cytat: Never w Luty 11, 2014, 16:32:10 PM
Jeden z lepszych pomysłów. uważam, że admini powinni to wprowadzić. Mogli by chociaż zwiększyć przy obecnych biznesów  zyski, bo 4k na godzinę to za mało.

O losie, kup po 100/1000/10000.... kazdego bizu i bedzie wiecej jak 4k na godzine

MarkuStyle