• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

czy jestem dobrym modem?

Zaczęty przez norweg, Czerwiec 01, 2013, 15:59:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ciastekk

osły tak mają.. ;) norweg pozostaje modem ! 3:2 ..

Niesiolowski Pan

juz od dawna wiadomo: im ktos slabszy psychicznie, tym bardziej potrzebuje sie dowartosciowywac w sztuczny sposob.
norweg gdyby mial mozliwosc skonfrontowac sie ze mna na zywo, to szybciutko podkulilby ogon pod siebie i grzecznie odskoczyl na bezpieczna odleglosc.
Jako moderator uzywa sztucznie mu nadanej przewagi nad innymi graczami (czyli funkcji moderatora) do dowartosciowywania sie.
Oczywiscie zawsze znajdzie sie jakas grupka lizusow, ktorzy beda popierac aktualnie dzialajacego moda, to nie jest nowe zjawisko. Ale budowac poczucie wlasnej wartosci na opinii kilku wazeliniarzy -to mocno ryzykowne i karkolomne przedsiewziecie :)
Jestes norweg czlowiekiem o slabej psychice. Swiadczy o tym chcociazby to, ze mocno sie asekurujesz nawet w tej smiesznej ankiecie i lapiesz sie kazdej drobnej sposobnosci zeby przypomniec "jakie to masz wielkie poparcie"... -smiech na sali! Gdybys mial prawdziwe poparcie wsrod graczy (poza kilkoma wazeliniarzami) -to bylbys pewny siebie w calkiem naturalny sposob. Tymczasem wykonujesz troszke histeryczne ruchy: po kazdym wpisie w tym watku popadasz w zachwyt nad pojedynczym glosem poparcia i nieudolnie tlumaczysz sie po kazdej pojedynczej krytyce.
Uwazam cie za slabego, malego pieska: glosno szczeka ale ucieka gdy Pan tylko tupnie noga :)
A co do grozb karalnych z twojej strony: z mila checia spotkam sie i zaryzykuje :)

-paru wazeliniarzy napisalo ze norweg dobrze sie spisuje jako moderator...
Wiec mam pytanie: ktory pkt regulaminu czatu zlamalem?? Bo zbanowal mnie ten slaby czlowieczek i jako powod wpisal "lamanie regulaminu" -ktory konkretnie pkt regulaminu zlamalem?
Wiecie dobrze, wazeliniarze, ze nie zlamalem w zadnym miejscu regulaminu czatu! A to, ze komus sie nie podobam i moje poglady komus nie odpowiadaja -nie jest zadnym powodem do banowania! To naduzywanie funkcji i najczystszy przejaw niekompetencji czlowieczka "norweg". Jezeli czlowieczek ten jest przepelniony gorycza i zakompleksionym kundelkiem, to chyba nieporozumieniem jest jego funkcja moderatora? Nie wydaje sie wam, wazeliniarze, ze slabe kundelki sa zlym materialem na moderatora? Mod powinien miec na tyle duza pewnosc siebie, zeby nie dawac sie wciagac w drobne zlosliwostki i nie reagowac banowaniem gracza z czystej msciwosci: poczucia bezsilnosci na kazdym innym polu.
Powtarzam:
ZA CO DOSTALEM BANA 72h ???
i ktory pkt REGULAMINU zlamalem??

czy ktorys z wazeliniarzy jest w stanie odpowiedziec? bo sam kundelek na pewno nie dorosnie do tej roli :)

p4tryk91

Cytat: norweg w Czerwiec 01, 2013, 23:04:00 PM
Panie p cos tam tym postem charakteryzuje Pan siebie a zycie pokaze kto jest mocny w gebie. Ankieta jest prosta : tak - nie - nie wiem. za trudne dla Pana?

hahaha, na samym poczatku bylo trzeba ankiete zrobic a nie teraz jak temat juz troche wisi, jak taki madry jestes to pow mi jaki pkt regulaminu zlamalem ze dostalem bana na 72h? czyzby to bylo dla ciebie za trudne? jesli tak to po co jestes modem jak nawet nie potrafisz odpowiedz na proste pytanie

norweg

widze ze w koncu znalezliscie sobie zajecie poza irytowanie graczy na czacie, oby jak najdluzej. zycze powodzenia Wam obydwu Tobe Panie p cos tam i domoroslemu psychoanalitykowi również. Skończyłem dyskusje z Wami. Ogólnie dziwie sie ze wogole ja zaczynalem zwyczajowo tego nie robie.  Jak dla mnie Jestescie cieniasami bez polotu i tak juz zostanie niezaleznie od tego jakie jeszcze bzdury wymyslicie. Jak juz wspominałem ankieta jest dość prosta nawet dla Was takze wyciagajcie kukły i głosujcie.

Obrazanie innych graczy którzy sie tu wypowiedzieli najlepiej swiadczy o Was samych.

Przemowrc

przeciez spoko czlowiek jestes ;]

Don Warziwo

Jestem za tym zeby norweg został dalej modem. Nic do niego nie mam jak jesteś dla niego w porządku to on tez jest dla Cb. Oczywiście każdemu człowiekowi puszczają nerwy i można mu to wybaczyć :)

Pozdrawiam Don

Niesiolowski Pan

pytanie powtarzam kilka razy, podobnie jak ten drugi gracz ktorego slabeuszu zbanowales: za co dostalismy bany 72h???
czy w koncu odpowiesz JAKI PUNKT REGULAMINU zlamalem?
A jezeli nie zlamalem regulaminu (co wiemy doskonale) to dlaczego sklamales piszac jako powod bana "zlamanie regulaminu"??
Dlaczego klamiesz??
Czy klamca jest dobrym modem?
Czy klamczuch nadaje sie na moderatora?
Czy osoba o rozchwianej psychice powinna pelnic funkcje porzadkowa w grze?

odpowiedz KLAMCO: dlaczego mnie zbanowales?

Niesiolowski Pan

odpowiedz ciepla siostro: dlaczego klamiesz piszac powod bana "zlamanie regulaminu"?
Czy wszystkie cieple siostry tak klamia czy tylko ty jestes taka wyjatkowo klamliwa ciepla siostra?

Szul

Niesiol zlamales pkt regulaminu który mowi ze gra jest od 18 roku zycia, po Twoim zachowaniu sporo osob, w tym ja uważa ze jednak sporo Ci do tego wieku brakuje

kasek1000

skończ spamować niesiol każdemu na pw., że niby norweg jest złym modem ;) dostałeś bana i się ciesz a nie robisz afere ;)

Niesiolowski Pan

szul, kasek i pozostali tego typu: czy potraficie powiedziec cos samodzielnie?
Pytalem ciepla siostre (norwega) za co dal mi bana, w ktorym miejscu zlamalem regulamin Baru??
Ciepla siostra mi nie jest w stanie odpowiedziec na to i wy tak samo piszecie bzdury zamiast rzeczowej odpowiedzi: nie znacie tematu wiec po co sie udzielacie??
Ciepla siostra napisal mi jako powod bana "zlamanie regulaminu" -a wiadomo przeciez ze akurat ja musze przestrzegac tego regulaminu zeby nie dac pretekstu do bana.
Zabraklo pretekstu, nie bylo podstaw -ale ciepla siostra i tak mnie zbanowal!
Chce tylko odpowiedzi:
ktory punkt regulaminu zlamalem???
Tak wam to trudno zrozumiec, ze nie zgadzam sie z samowola i humorkami moderatorow??
Nie chce byc uzalezniony od aktualnego humorku jakiejs cieplej siostry!
Od tego jest mod zeby pilnowac porzadku na czacie, a nie zeby wyladowywac swoje frustracje i kompleksy!

Ciepla siostro: KTORY PUNKT REGULAMINU ZLAMALEM ???

odpowiedz, nie chowaj glowy w piasek. Miej odwage sie przyznac ze sklamales!!!

GrAz

Co Wy chcecie od Norwega, bardzo uczciwy i rzetelny gość, znam do czasu gdy zaczął grać w tą grę i złego słowa się nie da na niego powiedzieć.

Szul

taki maly offtop: co to sa "homorki" ?

norweg

Cytat: Szul w Czerwiec 02, 2013, 23:50:47 PM
taki maly offtop: co to sa "homorki" ?

hahaha to takie male czarne włochate potworki w głowie P Niesiołowskiego zastepujace szare komórki.