• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Pożyczki w Banku

Zaczęty przez kox3, Marzec 24, 2014, 18:02:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kox3

Chciałem zaproponowac pomysł na pozyczki z banku (kwota max pozyczki w zaleznosci od zarobkow) i np. splata by wygladala tak ze co godzine np. 50% zarobkow szla by na splate dlugu :D i np. nie trzeba by bylo zbierac niewiadomo ile tylko pozyczyc a potem by sie oddalo i za bardzo by sie nie zauwazylo.

Co wy na to??

max kwota pozyczki to np. ogolny zarobek przez miesiac a czas na splate 2 miesiace by sciaagalo z konta i drugiej pozyczki nie mozna by bylo wziac poki pierwsza nie zostanie spacona

dawid12

danielos112

Nic przydatnego do gry to nie wnosi ;)
Jestem na nie
V.I.P

broliqe

dobre bardzo dobre!!
już zakładam xxx kont ;] dochodze do gangu. wpłacam zarobek z miesiąca i odchodze.. i kolejna kukła i kolejna i kolejna... coś czuje że dla tych bardziej ambitnych założenie xxxx kont nie byłoby problemem..

Ps. mi się już nie chce ^^

Ritam [G2]

tak ale:
max pozyczka = 24h zarobkow
po wzieciu pozyczki nalatuje 1h zarobkow wiecej do splaty
splacic trzeba w 3 dni
potem zarobki -10% idzie na splate a z kazdym nie splaconym dniem kredyt wzrasta o 1% lub 1h zarobkow

Cytat: broliqe w Marzec 24, 2014, 18:06:01 PM
dobre bardzo dobre!!
już zakładam xxx kont ;] dochodze do gangu. wpłacam zarobek z miesiąca i odchodze.. i kolejna kukła i kolejna i kolejna... coś czuje że dla tych bardziej ambitnych założenie xxxx kont nie byłoby problemem..

Ps. mi się już nie chce ^^

trzeba byłoby coś wymyślić przeci temu

limak

Ritam [G2]

zreszta... byloby to dobre tylko dla uczciwych
reszta by robila jak baba mowi :)
ale gdyby cos wynaleziono przecw temu-czemu nie?
np. pozyczke mozna wziac tylko po 1msc bycia na gangsters.pl?

danielos112

Kombinujesz jak koń pod górę ;D
Ale po co te pożyczki są nie potrzebne w gangsters !
V.I.P

Manchuckster

Sorry kox ale przedmówcy mają rację.

Za dużo kont fikcyjnych by powstawało.
A po drugie, weźmiesz pożyczkę 1.000 bln, podniesiesz zarobki o 50 mln/h i potem będziesz to spłacał przez rok lub więcej. Nie rozwiniesz przez to swojej postaci ponieważ na inwestycje i rozwój postaci zostanie automatycznie mniej niż przed wzięciem pożyczki :-)

Wyplacalni.p

Temat banków i Pożyczek już był. Ale no by się przydało więcej banków... Cóż... Wprowadził Adminek to co wprowadził i od niego zalezy czy wprowadzi więcej i więcej. ;-)

kaziu102

Ja jestem za. Broliq nie masz racji nic a nic :). coż z tego ze zrobisz 100 kont skoro takie konto na poczatek zarabia tyle co nic, wiec nawet jak wpłacisz to 30 mld do gangu z pozyczki to śmieszna kwota jest.

broliqe

ciąg przyczynowo skutkowy :)
zakładasz 12kont -> wpłacasz całą kase do gangu -> rozwijasz go-> zarobki rosną -> kolejne 11kont (wbicie 10poziomu to żaden problem) -> kolejna wpłata-> kolejny rozwój..

a założenia konta i dobicie nim do 10poziomu to 3-4dni.. może i trzeba troche sie nagłówkować aczkolwiek to znacznie tańszy sposób niż  Płacenia czołówce za rozwój..
zrobienie gangu 10mln to koszt ~200mln max
11kont w pożyczką miesieczną daje kolejny 792mld (nie licze profesji, kont pro i własnych zarobków)
z tych prawie 800mld dobijesz do ~18mln to daje już 1.4bln... a z tym dobijesz do 25/26mln..
Czas rozwoju może i znaczenie dłuższy niż zapłącenie komuś z czołówki na rozwój, aczkolwiek DARMOWY więc wystarczy mieć troche oleju w głowie żeby plan wprowadzić w życie..

dlatego pożyczka z miesięcznymi zarobkami to trochę przegięcie, ale gdyby zredukować czas do max tygodniowych zarobków wtedy prace nad tym byłyby praktycznie nieopłacalne..

danielos112

Kazik chyba myśleć nie umie jak jest za tym pomysłem :D
V.I.P

lukimaster

Cytat: kaziu102 w Marzec 25, 2014, 11:23:48 AM
Ja jestem za. Broliq nie masz racji nic a nic :). coż z tego ze zrobisz 100 kont skoro takie konto na poczatek zarabia tyle co nic, wiec nawet jak wpłacisz to 30 mld do gangu z pozyczki to śmieszna kwota jest.

chyba ze dojedziesz do gangu 400mln/h wezmiesz kase wyjdziesz i wplacisz na swoj gang

wystarczy miec znajomosci i to nie jest problem 

jedni by sie wybili ładnie z taką opcją 

jestem jak najbardziej na tak :D

tazura

Moim zdaniem ciekawa opcja ;)