• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Wejsciowki uzaleznione od levelu

Zaczęty przez norweg, Kwiecień 05, 2014, 10:52:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slaweksebaa1

Chciałbym dodać , że np za kod 10 zl czyli 10 bilo i 40 wejsciowek to tez jest rownież mało ... mysle , ze 200 to takie minimum . Oczywiscie również jestem za . Tylko najlepiej jakby ktos jeszcze pomogl policzyc ile na lvl przypadalo by wejsciowek bo np adminowi tego robic sie nie bedzie chcialo i pomysl nie wejdzie ;)

Santos400

damianWKS

Zaje fajny pomysł:D
Jestem jak najbardziej na TAk

siwix

Faktycznie można by stworzyć jakieś proporcje wejściówek do lvl.

Stanowcze TAK
4--13--21--27--34--49--53--62--67--77

pawlatko1@o2.pl

Ritam [G2]

Wyplacalni.p

iniemamocny2

Może zamiast uzależniać od lvlu wejściówki może badanie klubu nocnego dawało by więcej niż 1, 2-4 albo i więcej ?? Myślę że było by prościej takie coś ogarnąć niż uzależniać od lvlu. Wtedy gracze chętniej nawet by to badali.

Don Tusk

Cytat: Slaweksebaa1 w Kwiecień 06, 2014, 12:51:06 PM
Chciałbym dodać , że np za kod 10 zl czyli 10 bilo i 40 wejsciowek to tez jest rownież mało ... mysle , ze 200 to takie minimum . Oczywiscie również jestem za . Tylko najlepiej jakby ktos jeszcze pomogl policzyc ile na lvl przypadalo by wejsciowek bo np adminowi tego robic sie nie bedzie chcialo i pomysl nie wejdzie ;)
Spokojna głowa, i tak nie wejdzie

joker andrze

jak ci sie nie opłaca rozbudować klubu nocnego to nie buduj proste

norweg

Cytat: joker andrze w Kwiecień 16, 2014, 23:06:25 PM
jak ci sie nie opłaca rozbudować klubu nocnego to nie buduj proste

tos skomentowal, to ze totalnie nieadekwatny jest wplyw wejsciowek do ceny budowania to znaczy ze ktos to powineien zmienic a nie ze ma byc martwa opcja czekajaca na naiwniakow, po co sie wogole wypowiadasz skoro nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia?

Sonczi

jak najbardziej za nareszcie sie lvl przyda na cos a nie na bilo tylko :D

Jukoo1337

Jestem ZA , ale coś mi się wydaje że to i tak nie wejdzie bo adminowi nie będzie się chciało tego robić.Jakby już to dodał to spadłyby jego zarobki na biletach , przecież to jest oczywiste że tego nie wprowadzi.

norweg

Cytat: Jukoo1337 w Kwiecień 23, 2014, 12:12:19 PM
Jestem ZA , ale coś mi się wydaje że to i tak nie wejdzie bo adminowi nie będzie się chciało tego robić.Jakby już to dodał to spadłyby jego zarobki na biletach , przecież to jest oczywiste że tego nie wprowadzi.

oczywiste jest jedynie to, ze brak wiary jeszcze zadnego projektu nie wypromowal. potrzeba nam poparcia wiekszosci graczy a nie komentarzy dzialan admina. razem mozemy duzo zdzialac, pamietaj o tym.