• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

[G1]Rozwiązanie Problemu z Tournamentem

Zaczęty przez Jumpers, Maj 23, 2014, 17:45:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jumpers

Witam wszystkich Admin mi odpisał że każdy pomysł powinienem przedstawiać na forum a nie w prywatnej wiadomości więc wklejam tutaj:

Jak admin pewnie widzi coraz mniej osób gra na g1 więc ci co zostali mają niezły problem jeśli ktos chce wbić większy % do SV w tourze jest to nie możliwe bo w ciągu miesiąca obecnie odbywa sie max 15-20 tourków z czego większość wcześnie rano ..! a więc nie można rozwinąć konta do końca wbijając 50% z toura mimo ze sa tacy co loguja się codziennie i czekają aby rozegrać walki. Więc mam pytanie czy ma admin jakiś pomysł jak pomóc tym co nadal tu zostali ? jeśli nie to mam kilka propozycji mam nadzieję że jakaś jest możliwa do wprowadzenia bo nawet zmiejszenie ilości graczy na tour nic nie dało. A osoby które nadal grają mimo szczerych chęci mogą mieć gorsze konto bo nie mają możliwości dogonić tych co mają wiecej pkt nabite juz rok wczesniej
1. Wprowadzenie 2-3 botów do toura z różnym SV coś jak sztuczni gracze na pp na g2
2. Usunięcie PP na G1 i tak profesję nabija ok 100 osob nie więcej co druga osoba kombinuje na lewo skonczył by sie problem z ustawianymi walkami a ci aktywni gracze i tak nabili by sobie profesję na Tourach (lub miescie które zyskało by wtedy więcej odwiedzających )dodatkowo wbijając %
3. Wprowadzenie np za bilety czy pkt bonusu z ringu punktów tournamentowych np 1 bilet 1tys pkt albo 100pkt z Ringu 1tys pkt

Proszę o wypowiadanie się osób które grają na G1 an temat propozycji może mają tez jakieś swoje propozycję jeśli nie piszcie jaka propocyzja waszym zdaniem powinna przejść

paaweell

moim zdaniem podales 3 dobre pomysly :) jestem za, a dodatkowo bym wprowadzil w szybkiej akcji wiecej niz napad x100 :D najlepiej by bylo tak jak jest na g2 co 100lvl wiecej mozna napadac na dana akcje  :)

Słoń72

Słoń72

kranjec

Witam wszystkich!

Popieram Twój pomysł Jumpii, wspaniałym pomysłem by było dodanie botów do turka. Siedzę parę godzin na g1 a tu czasami ani jednego turka, i jak tu nabić % do sa,st,sr,sv ? Zatrzymałem się na 14 stopniu od ponad roku.
Co do PP to zlikwidowanie albo tak jak na g2.

Pozdrawiam graczy G1 !

formoor

moja propozycja: albo wyszyscy od pierwszego levela grają tylko tournament i miasto, albo od 30 lvl tylko tournament i miasto, czyli P&P działa tylko do 30lvl
G1!  :D

Jumpers

Cytat: formoor w Maj 23, 2014, 20:09:27 PM
moja propozycja: albo wyszyscy od pierwszego levela grają tylko tournament i miasto, albo od 30 lvl tylko tournament i miasto, czyli P&P działa tylko do 30lvl
G1!  :D

hmm myśle ze pod mój drugi pkt można to podpinać jak by pp znikło to większe zainteresowanie było by  też na miescie więc nowi gracze tam mogli by wbic  profesje chociaż z drugiej strony zmiejszenie lvl na tournament nie było by złe. Osobiscie najbardziej  widział bym własnie pkt 2 potem 3

Ritam [G2]

1 i 3 ok
2 nie!!!
chyba ze od 10 lvla tury by zroblili bo na g1 trudniej wbic 30 lvl bez pro :(

patryk89

Wszystkie pomysły są super . Jak najbardziej jestem ZA , a dodatkowo bym wprowadził tak jak na g2 jest za każdy osiągnięty lv Bilety ;) .

c4ash

Od czasu do czasu wpadam jeszcze na g1, ale aby nie bylo - kazdy z tych pomyslow o ile zostanie wprowadzony bedzie dobry!

maly9411

Jestem za zdecydowanie :) Na g1 już od ponad roku stoję z SA,ST,SR,SV. Jumpi popieram

maly9411

I zwiększył bym napady jak na g2 może by się coś zmieniło pzdr

GOpoznan[g1][g2]

alexwien

witam. pomysl dobry ale PP zostawil bym dla sentymentu graczy ktörzy czesto tam sie pojawiaja. co do ustawianych walk na PP to jakos ciezko aczkolwiek to juz sprawa admina czy to nie odbiega od normy :)  mozna by tez obnizyc troszke progi zyskanych pkt w turnieju by turniej cieszyl bardziej oczy i mordka sie usmiechala... heh
oczywiscie pomysl Jumpersa popieram i jak zwykle gdy dorwe kompa to zawsze wcisne swoje 3 grosze. pozdrawiam aktywnych graczy. posdrUfka ;)