• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

marzec - Duży Lotek (czwartek 04.03.2010r) - wygraj PlayStation 3.

Zaczęty przez socker1, Luty 01, 2010, 00:17:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Agat

Widziałem go na forum, ale zniknął i nie rozdał biletów.

lukasiorek

Moczymorda

i kit niby 9 trafien a tu zadnego bileta i jest 22:40 i 6 a nie 4 hmm?

genHANS

Agat

Też czekam z niecierpliwością, ale Twoje życie chyba nie zależy od tych pierdolonych biletów co?

genHANS

a Ty co sie niecierpliwisz ??

jak robi ktos konkurs to niech zadba o wyniki itp...
bo ostatnio zauwazam ze wszystko dzieje sie z wielkim opóznieniem...

Agat

Co raz więcej graczy, to wiadomo, te konkursy padną za 3 miechy, bo zwykłego lotka będą liczyć 10dni.

ultrasDG

weźcie się ogarnijcie. ja proponuje żeby te cwaniaki którzy narzekają na długie podliczanie, sami się tym zajęli... żebyśmy tylko nie czekali czasem 2 tygodnie

Nightauer

@lukasior
konto na forum powinno miec taki sam nick jak w grze. dodalem Cie w tabeli.

@genHANS
proponuje, abys nastepnego lotka sam policzyl, zobaczysz, ze trzeba troche dluzej nad tym posiedziec, aby sie nigdzie nie pomylic.

@Agat
konkursy nie padna :) lotka sie dość szybko liczy (ok 1h), ale w zwiazku z tym, ze jestem chory (zapalenie pluc), to wiekszosc czasu leze w lozku, dlatego tabele pojawiaja sie dopiero na nastepny dzien :)

krzys077

Zamykam...nie idzie czytać tego waszego użalania...już zapomnieliście jak czekało się tydzień i dłużej na wyniki dużego lotka.

socker jak będzie miał czas to rozda bilety,jak byście zapomnieli admin to też człowiek,musi jeść,spać,studiować,imprezować i zajmować się grą

socker1

bilety będą rozdawane w poniedziałek około godziny 12.

Do dogrywki dojdzie we wtorek (biorą w nich udział osoby, które trafiły 3 liczby w kuponie - czyli te które wygrały kalendarzyk).

Do wtorku godziny 22:14 jest czas na zamieszczenie jednego kuponu (oprócz zulatino, który może obstawić 2 kupony). Jeżeli ktoś nie zdąży podać swoich typowań, wtedy pod uwagę będą brane liczby z wygranego kuponu w losowaniu czwartkowym. W dogrywce zwycięzca otrzyma roczne konto Pro. Bilety zaś za trafione liczby nie będą rozdawane.

ultrasDG

7, 13, 17, 28, 35, 42

PS dogrywka

gangsters.pl