• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

TAK??? czy NIE???

Zaczęty przez FoxKantor, Luty 01, 2010, 20:59:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

THC5

Odp. NIE i nie chcę bo tyle słyszałem o katastrofach samolotem że mogło by to mnie się zdarzyć  :'(

Pyt. chciałbyś kiedyś skoczyć na bandżi ?  8)

rudy10

nie, nie lubię takich spraw ekstremalnych  ;D
(p.s. katastrofy samolotowe zdarzają się znacznie rzadziej niż wypadki samochodowe :P)

Lubisz żelki?

THC5

[_TAK_] wiem że rzadziej ale wole samochody :D nie wiem czemu

chciałbyś przelecieć [_Jennifer Lopez_] ( chyba wiesz kto to najładniejsza dziewczyna na świecie )

metachwast

kwestia gustu.. ale jakby dupę wypięła to czemu nie ;)

często ćpasz?

rudy10

w ogóle, dam o swoje zdrowie, nie biorę żadnego tego typu, za przeproszeniem, gówna.

czy to prawda, że jakby ładna dziewczyna poprosiła Cię o zrobienie drobnej przysługi to byś to zrobił, a gdyby poprosiła Cię (łagodnie mówiąc, nikogo nie obrażając) nieatrakcyjna to byś się wymigał? czy to prawda?

domel123

Tak , prawda (słabość do fajnych lasek)

A ty?

rudy10

Zależy czy to jakaś znajoma osoba czy nie. Jeżeli się znamy i jest normalna to pomogę na pewno, ale jeśli nie znam to jedyne w czym mogę pomóc to odpowiedzieć na pytanie "Która godzina?", "Jak dojść do...?" itp.
Krótko mówiąc - zaufanym pomogę, nieznajomym nie ufam ponieważ nie znam(nie pomogę).

Gdybyś zobaczył na ulicy biedną staruszką, która najwyraźniej wyglądała na bardzo chorą, czy dałbyś jej trochę pieniędzy?

domel123

Tak, jak najbardziej (ta wrażliwość na ludzkie nieszczęście).

A ty jakbyś postąpił ?

rudy10

domel, jakiś mało kreatywny jesteś, już drugi raz piszesz abym odpowiedział na swoje pytanie  :D
Kiedyś byłem w Berlinie ze znajomymi to nagle przyszła jakaś kobieta z dzieckiem i zaczęła mówić do mnie po angielsku. Jako że jestem nie najgorszy z tego języka zrozumiałem ją. Mówiła, że potrzebuje trochę pieniędzy dla chorej córki. Nie wiem czy rzeczywiście była chora czy nie, ale instynkt mi podpowiedział abym dał jej drobniaki. Znajomi oczywiście się śmiali i mówili, po co daję obcej kobiecie kasę? Nie ważne, czy potrzebowała pomocy czy nie, jak widać, też pomagam bezinteresownie ludziom  ;)

Odebrałbyś telefon o drugiej w nocy od osoby ze szkoły/pracy, którą znasz tylko z widzenia, a przypadkowo miałeś wcześniej jej numer?

Leon Zawodowiec

Odebrałbym, bo to może być coś ważnego, kiedyś ja dzwoniłem w mega ważnej sprawie i k&%#@ nikt nie odebrał.

Ćwiczysz coś?

rudy10

jeżeli masz na myśli sport, a dodatkowo z własnej woli (czyli nie zajęcia wychowania fizycznego) to rzadko, ale jeśli już to bieganie.

Chciałbyś, aby jednorożce istniały?

domel123

Tak, oglądałem serial w którym i ich rogów robili .... klej.

Czy najebałeś się kiedyś tak, że musieli cię przynosić na chate?

rudy10

nie ;)

Wierzysz w przepowiednie końca świata prognozowanego na dzień 21.12.12 ?

danio12

nie(odwołali :) )

Wierzysz w łańcuszki?

rudy10

znaczy się, że co? Wierzę w obecność łańcuszków, bo widziałem na wystawie w sklepie, ale jeżeli chodzi o łańcuszki typu: "Napisz to 10 znajomym inaczej twoja mama umrze za 4 godziny" to uważam, że jak ktoś mógł mieć tak zrytą banię żeby takie coś wymyślić?

Przygarnąłbyś do domu na święta, na wieczerzę bezdomnego?