• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Samodzielny Napad w Gangu

Zaczęty przez Wyplacalni.p, Sierpień 19, 2014, 18:13:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wyplacalni.p

Witam.

Od jakiegoś czasu chodzi mi myśl po głowie, otóż już wyjaśniam...

Myślę o wprowadzeniu Samodzielnych napadów np. na Rowerzystę, lub Staruszkę na przystanku, aby każdy komu się nudzi w Gangu, nie ma w tym czasie Graczy, to aby była możliwość Samodzielnych Napadów, aby gang się rozwijał, a nagroda ?
Np. Do 120 Mln za napad.

Mogło by się to pojawiać tylko wtedy, gdy gracz jest sam w Gangu :)

Co wy o tym myślicie ?

Według mnie Wypas :)

klekswwy

limak

NIE... raj dla kuklarzy

NikaXX

1* 3* 7* 12* 15* 18* 29* 37* 40* 69

kosiarz2705

Tygrysekxd

moim zdaniem idealny pomysł  8) ;)

Gimi

jak admini  lepszych pomysłów nie realizują to i pewnie z tym nic nie zrobią a tak wgl.  samodzielne napady to nic innego jak szybka akcja a tam mozna jeszcze lepsza kase zarobic niz na tych napadach w gangu

kosiarz2705

Gimi chodzi o to aby adrenaline wykorzystywac :)

KaCC

klekswwy

chodzi o to by sie nie nudzilo. Grasz np. Tura i masz 3min wolnego to se walniesz napad. U nas adrenaliny 1mln spadlo jak narazie w gangu i dalej spada :P FAJNIE CZASEM SAMEMU POSTUKAc bo np niektorzy w nocy maja czas i sie nudza a malo kto jest w tym czasie. Dzieki temu może wiecej ludzi grac bo zawsze ma cos do roboty w tej grze. Ja bym sobie postukal czasem jak jestem sam chociaz przewaznie w gangu ktos juz czeka na drugiego gracza.

limak

po to sa napady od 2 osob zeby nie bylo za duzo "lewych" gangow......robie 10 kukiel= 10 gangow i w kazdym sobie nabijam kase w napadach.....

nie ma szans zeby to przeszlo

Wyplacalni.p

Cytat: limak w Sierpień 20, 2014, 16:57:13 PM
po to sa napady od 2 osob zeby nie bylo za duzo "lewych" gangow......robie 10 kukiel= 10 gangow i w kazdym sobie nabijam kase w napadach.....

nie ma szans zeby to przeszlo

Tak samo mógłbyś 10 kukiełkami ze zmiennym IP i na różnych przeglądarkach walczyć sam ze sobą w Gangu ze zjednoczoną siłą, więc i tu były by lewe gangi.

kosiarz2705

Limak pytanie po co te 10 gangow przeciez kasa szła by i tak do gangu. Będziesz czekał na adrenaline aby później rozwinąć ten gang? Po co to ? Nikomu by to sie nie opłacało...

admin

Samodzielny napad = Szybka Akcja

Pozdrawiamy,
Załoga Gangsters.pl