• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

tur 9/9 = bilet?

Zaczęty przez NikaXX, Październik 31, 2014, 16:34:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NikaXX

wygrać turniej 9/9 walk to dla większości wyczyn, można by to nagradzać dodatkowo oprócz punktów - bilecikiem...
1* 3* 7* 12* 15* 18* 29* 37* 40* 69

Manchuckster

Racja jakaś nagroda się należy.

Słoń72

pomysłowe,jestem ZA,ale to chyba nie przejdzie:)

michal12o

Przegrać turniej do 0 to tez wyczyn, wiec może też bilet lub lepiej dziwkę ponieważ z takim dorobkiem zwycięstw człowiek się właśnie tak czuje :)

grant

jestem na nie, widzę kto wygrywa to 9/9 ja już więc pomysł jak najbardziej odpada

kosti1986

broliqe

bilet za wygraną,
malinka za przegraną :P

mondi

jestem za choć bilecik za to to chyba przesada ale godzinne wynagrdzenie jako bonus tez by nie było złe albo np 1000 wejściówek do wyboru co kto chce

anticobarbone

jestem na nie, bo wtenczas  gracze z lepszym SV mieliby jeszcze wiecej biletow , i coraz bardziej oddalaliby sie od tym ktorzy ich gonia.

NikaXX

mondi... jeden bilet za dużo ale 1000 wejściówek w sam raz? zobacz w łapówkach ze jeden bilet to 100 wejściówek...
anticobarbone... na każdym lvl-u da się wygrać turniej 9/9, wystarczy trafić na dobry skład...

Wyplacalni.p

Jestem na NIE

Ponieważ uzasadniam to tym, że taka NikaXX jak sie dobrze postara i w ciągu dnia wygra 20 turnieji, to będzie miała 20 Biletów, więc jest to nie sprawiedliwe, a tym bardziej dla nowych gangsterów, ponieważ nie będą mieli żadnych szans na wygranie Biletu.

Czyli zarobek będzie miała 10-krotny, tym bardziej po wymianie biletów na kasę. ;)

.:SmoK:.

Jestem na nie
Może wymyslicie taki pomysł w którym KAŻDY będzie się cieszył?
Może ten kto ma niższe SV i wygra z z kimś kto ma większe SV coś dostanie? np wejściówki 100*swój LVL Tylko teraz jest problem z demotem :(

NikaXX

mój pomysł jest dla wszystkich, nie tylko dla wysokich lvli, a tym bardziej NIE dla mnie... u mnie 9/9 wygranych graniczy z cudem... 1/100 turniejów albo i mniej...
SmoK masz pomysł załóż post...

NIGGA

Ja jestem za . Nawet graczom z topki ciężko jest zdobyć 9/9 :)