• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

dodatkowy hajs

Zaczęty przez Shazaaam, Grudzień 29, 2014, 16:09:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shazaaam

pomysl jest taki:
kazdy gracz moze dostac prace a zeby ja dostac musi miec np:sume sa,sv,st rowna 1mld zeby ja dostac. Wieksze (sa,st,sv) lepsze zarobki z pracy. I inne wymogi dla graczy zeby dostac prace ale podalem to bo mi pierwsze do glowy wpadlo.

napiscie co myslicie o tym :)

Manolo

Shazaaam

Manchuckster

Cytat: Pokahontaz099 w Grudzień 29, 2014, 16:09:28 PM
(...) bo mi pierwsze do glowy wpadlo.

Właśnie i takie rodzą się przez  to pomysły.

Jestem na nie

Cytat: Pokahontaz099 w Grudzień 29, 2014, 23:21:49 PM
wyjasnij czego moze?!

Ponieważ zarobki nie powinny być uzależnione od siły tylko inwestycji w biznesy, poświęconej kasy. Jakby były zależne od siły to nikt by nie kupował biznesów tylko walił w SV, ST czy też SA

Manolo

Myślę podobnie jak poprzednik. Pomysł z pracą nie jest zły, ale rozwiązanie tego pomysłu jest bez sensu. W ten sposób czołówka jeszcze bardziej ucieknie reszcie. Można by było wprowadzić pracę na zasadzie pracujesz- nic innego nie robisz. Po prostu po kliknięciu pracy i ustaleniu czasu jej wykonywania nic innego nie można robić. Praca jest wykonywana nawet gdy nie jesteś on-line - dodatkowa kasa. Można to wykorzystać do zarobienia dodatkowej kasy np. w nocy.
W innych grach nie spotkałem się z czymś takim, więc jeśli pomysł jest denny to napiszcie to spokojnie.

klekswwy

Jest conajmniej kilka gier gdzie funkcjonuje praca. Mysle ze pomysl z statystykami moze byc ok np do st. No bo wiadomo czym jestes silniekszy tym trudniejsze prace mozesz robic.