• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Specjalne turnamenty dla gangów

Zaczęty przez boabalboa, Grudzień 14, 2015, 13:23:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy jesteśza wprowadzeniem specjalnych turnamentów dla gangów ?

Jestem ZA
53 (84.1%)
Jestem PRZECIW
10 (15.9%)

Głosów w sumie: 63

TAZZZZ

elwis2511

jestem za.

50 najlepszych gangów proponuje co by każdy aktywny gang miał szanse się wykazać i spróbować swoich sił. Szef albo zastępca wybiera sposób ataku a SV się sumuje osób które kliknom w czasie takiego tura.

Proponuje w pierwszej rundzie(Ćwierćfinał) 50 gangów(5 turów po 10 gangów(4 najlepsze z turu przechodzą dalej tzn razem 20 gangów przejdize)).

Druga runda(Półfinał) (2 tury x 10 gangów) ((5 z tura)10 gangów awansuje do finału)

Finał 10 gangów i wszystko w temacie ;)

Odjazdowy

No powiem że dobry pomysł i jestem za.
Tylko że za wygraną można by bylo dać nagrody dla wszystkich lub wymiana na bilety dla gangu :)

boabalboa

Cytat: elwis2511 w Grudzień 20, 2015, 11:57:44 AM
jestem za.

50 najlepszych gangów proponuje co by każdy aktywny gang miał szanse się wykazać i spróbować swoich sił. Szef albo zastępca wybiera sposób ataku a SV się sumuje osób które kliknom w czasie takiego tura.

Proponuje w pierwszej rundzie(Ćwierćfinał) 50 gangów(5 turów po 10 gangów(4 najlepsze z turu przechodzą dalej tzn razem 20 gangów przejdize)).

Druga runda(Półfinał) (2 tury x 10 gangów) ((5 z tura)10 gangów awansuje do finału)

Dokładnie na tym to miałoby polegać. Wcześniej pojawiły się głosy żeby nie wybierać "typu ataku" ale to daje jakiś cień szansy nawet dla gangu dużo słabszego więc byłyby większe emocje ;) Co do drabinki turniejowej kilka opcji można by było zrobić jedna z nich jest taka jak Ty mówisz, najprostsza i najlepsza :)

boabalboa

Cytat: Odjazdowy w Grudzień 20, 2015, 12:08:09 PM
Tylko że za wygraną można by bylo dać nagrody dla wszystkich lub wymiana na bilety dla gangu :)

Osobiście bym wolał żeby bilety wpływały na konto gangu bo było by to wynikiem postawy całego zespołu

Wyplacalni.p

Cytat: boabalboa w Grudzień 20, 2015, 14:42:56 PM
Cytat: Odjazdowy w Grudzień 20, 2015, 12:08:09 PM

Osobiście bym wolał żeby bilety wpływały na konto gangu bo było by to wynikiem postawy całego zespołu
Zgadza się, tylko i wyłącznie Dla Gangu ;)

Tyrek

Jestem za tym :) fajna rywalizacja by była chociaż

kosiarz2705

Hah, tak się rozpisujecie i staracie, a administracja ma wyjebane...

boabalboa

Cytat: kosiarz2705 w Grudzień 21, 2015, 22:01:25 PM
Hah, tak się rozpisujecie i staracie, a administracja ma wyjebane...

Ale trzeba próbować coś zmienić bo jak wszyscy to oleją to nic z tej gry już nie będzie.

kosiarz2705

Wystarczy odciąć dopływ gotówki :) Może się obudzą

boabalboa

No to już poważniejsze plany hah ;)

Jumpers

dobra nie rozmywać tematu pomysł dobry kilka osob przedstawiło swoje opinie poprawki  pomysły wypada aby admin zabrał tutaj swój głos można podesłać temat na maila :)

boabalboa

No i czemu admin sie nie wypowie ? :) Umyślnie odświeżam :):)