• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Grozby pozbawienia życia i nie tylko - olewka administracji !!!!

Zaczęty przez eli54321, Czerwiec 19, 2025, 19:20:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eli54321

Witajcie chciałem poruszyć ciekawy temat mianowicie jestem notorycznie obrażany pomawiany wymyslane są historie na mnie nie z tej ziemi przez kogo - Mona liza - ale żeby tego było mało ostatnio zaczęła mi grozić śmiercią oraz mojej rodzinie. Ja nie mam czasu żeby czytaj te jej chore opisy bo pewnie było tego dużo więcej, sprawę oczywiście zgłosiłem do Administracji bo nie mam czasu biegać po sądach a mógłbym spokojnie to zgłosić. Jakie było moje zdziwienie kiedy po kilku dniach nasz łaskawy admin odpisał na poczte :

Dzień dobry,

niestety screeny nie są dowodem, a nie logujemy w grze zmian opisów w profilu (innymi słowy - brak dowodów, że takie coś miało miejsce).

Zlecimy dodanie opcji logowania zmiany opisów w profilu, aby móc potwierdzać takie sytuacje w przyszłości.

Pozdrawiam,

Administrator Gangsters.pl

Więc screeny to nie dowody no czy to są jakies żarty ... no chyba nie to grozby karalne zaraz wam podesle screeny które wysłałem sami ocencie :

tylko przypomne :
5. Właścicielami wszystkich kont jest Właściciel, który zastrzegają sobie prawo do usuwania bądź blokowania kont bez konieczności wysłania informacji o tym do użytkownika.
6. Konto w grze może być usunięte z kilku przyczyn:
- Okres nie logowania do gry był dłuższy niż 50 dni,
- Za wulgaryzmy lub groźby pod adresem innych graczy,

Nie mam pytań ....

2,10,22,32,34,42,44,51,66,72

Abathon

To są jakieś żarty? Ewidentnie na screenach widać groźby skierowane pod Twoim adresem od gracza Mona Liza. Czy administracja tej gry ma już totalnie wywalone na to, co się w grze dzieje? Czy o co tutaj chodzi? Bo ja szczerze powiedziawszy absolutnie nie rozumiem postawy administracji w tej sprawie

Jurcyś

Brak słów. Admin - to są groźby karalne- czyżbyś bał się zareagować? A zrzut z ekranu może być dowodem  >>> Tak, zrzuty ekranu (screeny) mogą być dowodami w prokuraturze, ale ich wartość dowodowa zależy od kilku czynników. Ważne jest, aby były autentyczne, istotne dla sprawy i pozyskane zgodnie z prawem <<<<. To, że ktoś zmienia opisy co 5 minut świadczy iż prawnie admin nie jest sobie w stanie poradzić z tym - żenujące, że można to wykorzystać bez żadnych konsekwencji

Jumpers.

Regulamin gry został złamany ewidentnie ale screen to nie dowód ? ( bo można go łatwo spreparować) Komu by się chciało kilka czy nawet kilkanaście screenów przerabiać zwłaszcza w takiej sprawie jak ta. Administracja zresztą ma wielkie pole do manewru i gdyby tylko chcieli mogli by bez problemu konto zablokować nawet na podstawie domysłów a potem wszystko byłoby wyjaśniane mejlowo :)  . Eli nastepnym razem wysyłaj filmiki monitora z gry tego nie da sie spreparować.
5, 16, 36, 46, 63, 65, 71, 74, 75, 79

Abathon

Admin i tak znajdzie jakieś kolejne dziecinne wytłumaczenie, że przedstawione dowody nie są wystarczające :) (w tym przypadku filmik monitora nagrany telefonem)

Bugi316

przymykanie oka przez administrację stało sie tutaj normą,katana jak i monaliza juz dawno powinni otrzymać bana za swoje zachowania.. ale jak widać nie to jest najwazniejsze.. grunt to saldo za łapowki ktore sie zgadza :3 pozdro Eli i liczę na owocny koniec tej sprawy

damianosi

MaciaseK

Odnośnie tego gracza też Adminowi zgłaszałem meilowo ze screenami  włącznie że gracz obrażał moją osobę jak i rodzinę wyzywał ubliżał wywalając prywatne sprawy i jedynie co się dowiedziałem ze osoba mnie także zgłosiła xD A CO ADMINISTRACJA POCZEŁA zablokowała jedynie jej mozliwosc pisania wiadomosci na czacie oraz prywatnych

Opisy każdego dnia są a to na Eliego a to na mnie a to jeszcze na paru graczy

ADMINISTRACJO CO ZAMIERZASZ ZROBIĆ ??????Z GRACZEM MONALIZA

Bad Boy

Zastanawia mnie, ile jeszcze razy gracze muszą zgłaszać groźby, wyzwiska i mowę nienawiści, zanim administracja uzna, że to realny problem. Skoro groźby śmierci nie wystarczają, a screeny ,,nie są dowodem", to może pora otwarcie napisać, że w tej grze można bezkarnie obrażać innych, a administracja udaje, że nie widzi.

Brak logów zmian w profilach i zrzucanie odpowiedzialności na graczy nie jest żadną polityką bezpieczeństwa — to po prostu wygodne unikanie działania. Gra gangsterska nie musi oznaczać kompletnego braku zasad i obojętności na przemoc.

Zamiast chronić społeczność, pozwalacie, by rządziła nią toksyczność i bezkarność. Smutne, że jedyną konsekwencją nękania tutaj jest... brak konsekwencji.

Malborasek

Wygląda na to, że u administracji jest straszna niekonsekwencja w działaniu. Pozwole sobie wkleić screen od użytkownika Quintus ;) mam nadzieje, że się nie obrazi - chodzi tylko o przykład:

Więc jednak się da chociażby "pogrozić palcem" ;) Jak widać w przypadku Mony jest całkowicie wolna ręka - czyli może wypocić co tylko chce.....

Żałosne.....

https://zapodaj.net/plik-A5PtPPhgnc[/img]]

admin

Takie zachowanie jest oczywiście nieakceptowalne — o ile rzeczywiście miało miejsce. Same zrzuty ekranu nie stanowią jednak wiarygodnego dowodu, ponieważ mogą zostać łatwo spreparowane.

Tak jak wcześniej wspomniałem, do tej pory nie rejestrowaliśmy zmian opisów w profilach graczy. Na szczęście taka funkcjonalność została już wdrożona.

Od dziś dostępny jest mechanizm umożliwiający przeglądanie historii zmian opisów. Dzięki temu możliwe będzie potwierdzenie, czy zgłaszane treści rzeczywiście pojawiły się w grze.

W przypadku kolejnych zgłoszeń będziemy w stanie zweryfikować, czy kontrowersyjny opis faktycznie widniał w danym momencie i podjąć odpowiednie działania.

Pozdrawiamy,
Administracja Gangsters.pl