• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Ban i kasacja turoseq2

Zaczęty przez turoseq2, Marzec 28, 2026, 23:49:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

turoseq2

Miałem to opublikować dużo wcześniej, ale naprawdę nie miałem czasu.

Nie będę się tutaj rozwodził nad treścią i nie zamierzam nadmiernie komentować, bo samej treści jest dużo, ale obiecuję że warto. Czy byłem... buńczuczny i pozwalałem sobie na zbyt wiele? Oczywiście że tak, niektórzy stwierdzą że mi się należało, ale przyświecała mi myśl, że przecież jestem niewinny i nie dopuściłem się zarzucanego czynu, już byłem zły że ranking kasyna mam w plecy, że przy ospałej reakcji admina może mnie nawet ominąć spectur (bardzo rzadko byłem uczestnikiem, jak na moją aktywność w grze to było naprawdę święto, prędzej widziałem siebie jako uczestnika dzięki rankingowi biznesmenów niż z pojedynków, tym razem jednak zrobiłem solidne 60k pktów).

Co do video - robiłem je na szybko, liczyłem na jakąś dalszą polemikę i ewentualne doszczególnienie sprawy później, tak więc niespecjalnie zależało mi na jakości bo całą tą próbę robiłem na oślep. Nie miało to żadnego znaczenia, ponieważ dalej admin absolutnie się nimi nie zainteresował - do tej pory nie zarejestrowałem żadnego dodatkowego wyświetlenia.

Pozwoliłem sobie zredagować ostatniego maila ode mnie i wyciąć połowę treści - i tak ono nie ma znaczenia, bo raz że konto i tak zostało usunięte wcześniej, a dwa - kolejnej odpowiedzi od admina i tak nie było.

Mail 1
Mail 2
Mail 3 (długo się ładuje bo mail jest gigantyczny)
Mail 4 i 5
Mail 6 (ten też trochę długo)
Mail 7
Mail 8
Mail 9
Mail 10
Mail 11
Mail 12
Mail 13
Mail 14

A tutaj w troszkę bardziej przystępnej wersji, czyli tekst w pdf:
rozmowa mailowa z adminem.pdf

Miłego czytania :)

Destruktor.

Prawda wygląda tak że oni nie posiadąją żadnych dowodów na niby twoje oszustwo i liczą że się przyznasz już tak kilka dobrych kont poleciało za brak dowodów. Najlepsze że ty przedstawiłeś im dowody swojej niewinności ale jak sam widzisz oni mają to gdzieś nawet tego dobrze pewnie nie przeczytali taka prawda, a ci co na prawdę oszukują grają sobie dalej...