• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Tournament - opis.

Zaczęty przez socker1, Marzec 18, 2010, 08:21:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jak oceniasz Tournament?

Rewelacyjnie
148 (42.9%)
Dobrze
120 (34.8%)
Przeciętnie
39 (11.3%)
Kiepsko
15 (4.3%)
Fatalnie
23 (6.7%)

Głosów w sumie: 344

sirkompik

komandos właśnie za 3 tygodnie mi podciągną net przez kabel. lepiej będzie śmigał.xD

Komandos

miałem problemy takie też ze mnie wywalało i zmiana neta pomogła

Popielus

Własnie mnie wylogowało, bo nie jestem u siebie. Faktycznie może to być wkurzające. Wydaje mi sie jednak że nie ma innej możliwości.

Długość walki jest OK. Akurat starcza, aby robic cos poza grą w gangsters.

zulatino

Mnie też wylogowało, bo byłem na obiedzie ;/

Robak

proponowałbym usunąć opcję że jeśli gracz się wyloguje to przegrywa, po prostu to jest wkurzające

Agat

To się nie wylogowywuj, i będziesz walczył normlanie. Ja żadnego problemu nie widzę w tym.

Robak

krzys077

W tournamencie brakuje opcji wróć do Turnamentu gdy nas wyloguje lub tez zrezygnuj z turnieju...bo gdy wyloguje trzeba patrzeć jak to pięknie system za nas wybiera walkowery i marnuje nam energie i czas  >:(

Popielus

Przecież jest wytłumaczenie skąd taka opcja, więc po co po raz kolejny to pisać? Znajdziecie lepszy sposób to pisać :)

Agat

Masz problem z netem, to zrezygnuj z niego, i idź na podwórko, ale zamów nowy, opcja ta nie będzie zmieniona.

zipadasko

agat uwazasz ze jest to twoja gra? jestes tu adminem? ty decydujesz o kazdej opcji w grze? moim zdaniem dobrze ze sie wypowiadaja, mi tez ta opcja przeszkadza, czasem mnie tez wylogowuje i chyba do kurwy nedzy nie bede z tego powodu zmianial internetu!

Adrian

no kto to słyszał żeby dla jakiejś gierki specjalnie zmieniać dostawce internetu???

najgorsze jest to jak wejdziesz w profil zbanowanej osoby tak jak ja wczoraj i po turnieju ;/ ale mi to nie przeszkadza :P ale niestety jest strata czasu ;/

Agat

To jest zrobione, żeby nie oszukiwać. A jak Cie wylogowuje, to nie korzystaj z tej opcji ; ).

sirkompik

agat dziecko drogie nie kompromituj się.
Ja dostawcę zmieniam,bo teraz korzystam z netu za free,i czekałem na jakieś korzystne opcje.
a nie wiem jak to jest,ale chyba jest opcja ominięcia tej blokady.
Zainteresowani powinni wiedzieć o co mi chodzi. bez żadnych kombinacji można sobie pykać na dwóch kontach. Z tym że na PP chyba nie jest to możłiwe,bo wyskakuje problem z IP
Mogło by być tak że nie wszystkie walki walkoverem,a 2-3. wtedy byłoby trochę inaczej. bo jak na pierwszej cię wyloguje,to wbijesz,i na 4 znowu zaczniesz walczyć.

Adrian

lepszym rozwiązaniem byłoby wywalenie z turnieju i 15min zakazu dołączenia do kolejnego turnieju :P