• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Masz 5 minut na...

Zaczęty przez radex1234, Lipiec 27, 2010, 16:04:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rudy10

patrzę na www.zadane.pl
Masz 5 minut na wyjście z pomieszczenia, które nie ma podłogi - wisisz na suficie, jak z niego wyjdziesz w określonym czasie?

milosz

Rozwale sufit xD

Masz 5 minut na pojechanie z Las Wegas do Kopenchagi co robisz ?

kranjec

Przemieszczam się w czasie
Masz 5 minut na naprawę czołga co robisz ??

rudy10

Biegnę do sklepu po "Kropelkę" i sklejam czołga.
Masz pięć minut aby uciec z budynku w którym podłożona jest bomba. Jesteś na 52 piętrze, więc nie możesz wyskoczyć przez okno. Winda nie działa. Nie masz spadochronu. Jak próbujesz uciec?

prezes350

Zapierdalam sprintem na dół po schodach lub kombinuje cos z parkour-em.

Masz 5 minut na wyłączenie kompa a np. grasz w tibie na warze i jakis typ rozdaje itemy, co zrobisz?

rudy10

nie gram w Tibie i nie wiem jak dużo warte są tam przedmioty, wyłączam komputer w jednej chwili
Masz 5 minut na zaparzenie herbaty swojej (powiedzmy) mamie. Niestety, odcięli dopływ wody we wszystkich możliwych miejscach na świecie. Mama nie piła już od 4 dni, jest wycieńczona, a nie chce pić nic innego jak herbata. Co robisz?

THC5

Odp. sikam do butelki przelewam swój mocz do czajnika gdy się ugotuje to przelewam do szklanki daję 3 łyżeczki cukru daję herbatkę i mieszam i GOTOWE

Masz 5 minut a lecisz samolotem który ma rozbić się o ziemię z bardzo szybką prędkością ( dajmy np. że leci z 400km\h lub 500) i nie dosyć że spada pionowo to jesteś przyblokowany fotelem ;)

rudy10

Nie koniecznie rozumiem o co chodzi w Twojej wypowiedzi. Piszesz, że mam pięć minut i opisaną sytuację, ale co w związku z tym? Powiedzmy, że miałeś na myśli co zrobić aby przeżyć. Tak więc skoro spadam z taką prędkością, a co gorsza pionowo, mam niewielkie szanse na ujście z tego z życiem. Myślę, że zażycie tabletek nasennych (jakichś 10) powinno załatwić sprawę z ułagodzeniem bólu przedśmiertnego.

Masz 5 minut na nadejście nowego roku 2012-ego. Twoje postanowienie noworoczne na rok 2011 jeszcze nie zostało spełnione, a powiedziałeś sobie, że nie darujesz jeżeli go nie wykonasz. Jak próbujesz je wykonać przed północą?

metachwast

postanowienia noworoczne się ustala na koniec 2011 a realizuje w 2012 ;)
nic nie robie, kolejny raz ukazał się mój słomiany zapał.

Cytat: THC5 w Grudzień 26, 2011, 16:28:49 PM
Odp. sikam do butelki przelewam swój mocz do czajnika gdy się ugotuje to przelewam do szklanki daję 3 łyżeczki cukru daję herbatkę i mieszam i GOTOWE
:o
proponuje się leczyć.

Cytat: THC5 w Grudzień 26, 2011, 16:28:49 PM
Masz 5 minut a lecisz samolotem który ma rozbić się o ziemię z bardzo szybką prędkością ( dajmy np. że leci z 400km\h lub 500) i nie dosyć że spada pionowo to jesteś przyblokowany fotelem ;)
"bardzo szybka prędkość"?!  ???  ;D ;D ;D

Masz 5 minut na posprzątanie po kochance. żona zaraz wraca z pracy! co robisz?

rudy10

zależy jak bardzo niechlujna była kochanka ;D jeżeli byłaby naprawdę nieokiełznana i rzucałaby brudem na lewo i prawo, wszystko wepchałbym pod łóżko, szafę itp.
A tak w ogóle, to jestem typem człowieka, który uważa, że ten kto zdradza w małżeństwie to większy idiota niż gościu, który wkłada widelec do kontaktu (no może przesadziłem). Jeżeli zdradza, to po co się żenił? po to wybiera się kobietę swojego życia aby nie było zdrad itp.
Ok, bo odchodzę od tematu ^^

Masz 5 minut na przygotowanie obiadu dla szefa z pracy, którego zaprosiłeś poprzedniego dnia. Niestety, żona-pani kuchni wyjechała na "delegację" ze swoim szefem i nie może naszykować posiłku. Za 5 minut przyjdzie Twój szef, co przygotujesz na szybko, aby był zadowolony?

gorgonekxd

Zamawiam pizze i kebap :p

Masz 5 minut na napisanie sms-a o tresci "kocham cię" do każdego kogo masz wpisanego w kontaktach co robisz?

rudy10

Piszę tylko do osób które na prawdę kocham, ponieważ nie wychodziłbym z domu przez następny rok gdybym napisał "kocham cię" do przyjaciela czy księdza  ;D. Na szczęście nie mam wielu tych osób, którym bym się ośmielił to napisać i zdążyłbym w 5 minut.

Masz 5 minut zanim twoja najlepsza przyjaciółka odzyska przytomność (w niewyjaśnionych okolicznościach ją utraciła). Jest najładniejszą kobietą jaką widziałeś w życiu, a dodatkowo jesteście sami u Ciebie w domu, ale nie zapominajmy, że jest Twoją przyjaciółką. Co robisz w tej sytuacji?

Leon Zawodowiec

Wsadzam ją do samochodu i zapier&#$% na pogotowie by zrobili jej tomografię mózgu i sprawdzili co mogło się stać?

Masz 5 minut na wydostanie się z rozbitego samochodu, prawą ręką możesz sięgnąć po nóż, ale fotel przygniótł Ci lewą rękę. Co robisz? Po 5 minutach zaczniesz się palić żywcem, umrzesz po kolejnych dziesięciu.

Rafał1234

poczekam do 10minut

Masz 5 minut na skok, jak nie skoczysz to się rozbijesz. skoczysz? 

rudy10

nie jest nic napisane, jakie będą złe skutki tego skoku dlatego skoczę ;]

Czas się zatrzymuje na pięć minut, tylko ty możesz się poruszać, co robisz?