• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Bilety - wybór.

Zaczęty przez domel123, Grudzień 18, 2010, 09:52:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

domel123

Jeśli ktoś ma np: z 500-600 biletów i zdecyduje się je wymieniać na np: 6 wypłat, to troche mu to czasu zajmie zanim wymieni wszystkie. Mój pomysł polega na tym aby była możliwość wyboru np: jak ktoś kliknie w 6 wypłat to żeby się pojawiało okienko i możliwość wpisania liczby biletów jaką chce się wymienić. Co wy na to.

PS Może napisałem to trochę  nie jasno,ale innaczej nie umiałem tego wytłumaczyć.

sigurd89

Ja tam zrozumiałem.

500-600 biletów? Rany... Po co tyle magazynować??? Wątpię, żeby przeszło tak jak to było w przypadku dziwek i biznesów. Na pewno by nie zaszkodziło, a że sam czasem wykupuję po 45 biletów to jestem na tak.

Sigurd

domel123

Cytat: sigurd89 w Grudzień 18, 2010, 13:28:36 PM
Ja tam zrozumiałem.

500-600 biletów? Rany... Po co tyle magazynować??? Wątpię, żeby przeszło tak jak to było w przypadku dziwek i biznesów. Na pewno by nie zaszkodziło, a że sam czasem wykupuję po 45 biletów to jestem na tak.

Sigurd

No cóż kolego, niektórzy wykonują taki manewr że zbierają bilety a potem wszystkie naraz wykorzystują i mają wielki skok sv lub zarobków. Gdzieś wyczytałem że właśnie Pan Bandziorek tak zrobił.

polak1111

fakt robił tak ze 2 razy w tygodniu po pareset bilecików:D
yo!

Popielus

Polak skąd tak dobrze jesteś poinformowany? Dalej robisz herbatki koledze?  ;D

sigurd89

KILKASET? Panowie, fajnie czasem pograć, czasem pogadać z ludźmi... Rozumiałbym wydanie kilkuset złotych na rozrywkę, ale taką jak paintball, jakieś sporty wymagające odpowiedniego ekwipunku, czy choćby na dobry sprzęt. Ale gra on-line? Kilkaset złotych za skok w statystykach? To mi się w głowie nie mieści. Co nie znaczy, że nie wierzę że są tacy napaleńcy - mam nadzieję, że tego słowa nikt nie uzna za obraźliwe.

Pozdrawiam
Sigurd

Schwarzenegger0011

Cytat: sigurd89 w Grudzień 18, 2010, 20:26:55 PM
KILKASET? Panowie, fajnie czasem pograć, czasem pogadać z ludźmi... Rozumiałbym wydanie kilkuset złotych na rozrywkę, ale taką jak paintball, jakieś sporty wymagające odpowiedniego ekwipunku, czy choćby na dobry sprzęt. Ale gra on-line? Kilkaset złotych za skok w statystykach? To mi się w głowie nie mieści. Co nie znaczy, że nie wierzę że są tacy napaleńcy - mam nadzieję, że tego słowa nikt nie uzna za obraźliwe.

Pozdrawiam
Sigurd

Po co odrazu zakładać, że kupują ? Wystarczy umieć nabić refy, troche szczęścia w dużym lotku, cierpliwość i po pół roku masz już 500 biletów  :P

domel123

Cytat: Schwarzenegger0011 w Grudzień 18, 2010, 21:13:06 PM
Cytat: sigurd89 w Grudzień 18, 2010, 20:26:55 PM

Pozdrawiam
Sigurd

Po co odrazu zakładać, że kupują ? Wystarczy umieć nabić refy, troche szczęścia w dużym lotku, cierpliwość i po pół roku masz już 500 biletów  :P

No racja, ale oczywiście nie znaczy to że nie kupują bo ja też raz na jakis czas kupie z 45 biletów , ale jako że umiem nabijać refy więc kupuje rzadko

sigurd89

Cytat: Schwarzenegger0011 w Grudzień 18, 2010, 21:13:06 PM

Przeczytaj dokładnie co napisał Polak:
Cytat: polak1111 w Grudzień 18, 2010, 15:17:22 PM
fakt robił tak ze 2 razy w tygodniu po pareset bilecików:D
yo!

A to cytat z FAQ:
Cytat. Co mogę dostać za zdobyte reflinki?
a) za każdy reflink = 25 000 zł
b) za 10 reflinków = 3 dni konta Pro!
c) za każde 50 reflinków = Bilet do Łapówek
d) za 100 reflinków = 5 kodów sms
e) za 250 reflinków = 5 dni konta Pro!
f) za 500 reflinków = Kalendarzyk Gangsters lub 5 Biletów do Łapówek
g) za 1000 reflinków = Długopis Gangsters lub 6 Biletów do Łapówek

Możesz nabić maksymalnie 2500 refów miesięcznie czyli raptem 50 biletów. Dodatkowo 11 sztuk za pierwsze 100 i pierwsze 1000 refów. Zakładając, że kilkaset zaczyna się od dwustu,  to potrzebowałbyś 4 miesięcy, żeby mieć "kilkaset" biletów. Fakt, conieco może wpaść za konkursy, ale szczerze wątpię żeby Bandziorek trafił szóstkę w dużym - chłopak by się teraz z załamania nerwowego leczył, że postawił tu a nie w rl. NIE DA SIĘ zdobyć kilkust biletów bez kasy w miesiąc nie mówiąc 2 razy w tygodniu.

Cytat: domel123 w Grudzień 18, 2010, 23:05:42 PM
No racja, ale oczywiście nie znaczy to że nie kupują bo ja też raz na jakis czas kupie z 45 biletów , ale jako że umiem nabijać refy więc kupuje rzadko

Taa - umiesz nabijać? Jeśli tak to oszczędzasz 25 pln miesięcznie (no, troszkę ponad). przydatne, ale jeśli masz trochę realnej gotówki to niepłacalne. No, chyba że Twój sposób na refy to po prostu link na popularnej stronie, który jest dość często odwiedzany - to inna bajka.

domel123

+ jeszcze 5 kodów sms - bo zależy jak kto chce wymienić czy bilet czy pro. Ja osobiście wybieram pro bo jam nabijesz 250 to masz 8 dni pro (250-5dni 10-3dni) + 5 kodów - 25 dni to daje ponad miesiąc za free

Reggie

Pomysł przydatny,przynajmniej DLA MNIE.
A w dziwkach/biznesach fajnie by było jakby była opcja Ilość...

sigurd89

Cytat: Reggie w Styczeń 04, 2011, 23:29:37 PM

Było omaiwane jakieś 200 razy. Było, nie przeszło.

Reggie

Cytat: sigurd89 w Styczeń 05, 2011, 00:16:05 AM
Cytat: Reggie w Styczeń 04, 2011, 23:29:37 PM

Było omaiwane jakieś 200 razy. Było, nie przeszło.

no napisałem,bo właśnie szkoda że to nie przejdzie,w sumie ten temat to do zamknięcia?

Bebeszek

gdy klikniecie w 1 bilet i wyskoczy wam coś typu "dostałeś X (bonus) pozostało Ci X biletów" to wciskacie F5 i kolejny bilet wykorzystujecie na ten bonus :)

Biskwit

Panowie, macie na prawdę straszny problem, więc go Wam rozwiążę, ten odnośnie biletów. Załóżmy, że macie 50 biletów i chcecie wszystkie wykorzystac jako 6 wyplat, wystarczy klikac lewym przyciskiem myszy szybko na "1 bilet". Strona nie zdązy sie odswiezyc dzieki czemu 50 klikniec wykonacie w 10sek. i po problemie.