• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

czas

Zaczęty przez sylwek15, Grudzień 20, 2010, 21:10:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sylwek15

Czesc pomysl dosc zwykly ale jest ;]Moj pomysl jest taki zeby w sziedzibie (nie w 'dzielnice') byl czas ataku na dzielnice

sigurd89

Jedno kliknięcie nie boli. Niech zostaje tak jak jest - zbędna modyfikacja.

sarlin33

up ma racje bez sensu  ;D

sylwek15

To zalezy , ja i moj kolega mamy tak ze czasem zamiast guzika wyslij (w czacie gangu)kreci sie koleczko i jak sie kliknie w jakas ikone to strona sie zawiesza , najczesciej jak sie kliknie znowu ikone gang lub dzialy gangu siedziba napady itp.

p4tryk91

Cytat: sylwek15 w Grudzień 23, 2010, 13:38:46 PM
To zalezy , ja i moj kolega mamy tak ze czasem zamiast guzika wyslij (w czacie gangu)kreci sie koleczko i jak sie kliknie w jakas ikone to strona sie zawiesza , najczesciej jak sie kliknie znowu ikone gang lub dzialy gangu siedziba napady itp.

to zrob cos z netem a nie tu pomysly zbedne dajesz:D

Popielus

Cytat: sylwek15 w Grudzień 23, 2010, 13:38:46 PM
To zalezy , ja i moj kolega mamy tak ze czasem zamiast guzika wyslij

Musisz przeszyć guzik - pomaga !!

ogar1994

Heh masz pewnie neta wolnego i dlatego. Jak napiszesz wiad to poczekaj pare sek moze sie pojawi ;)

sylwek15

Neta mam szybkiego ;p

sigurd89

Co rozumiesz jako szybki? W Ugandzie 0,5MBit/s to bardzo szybki net, a w stanach 100 razy szybszy jest dość wolny. Więc? Jaki?

kuba94

Średnia prędkośc dowloadu w Ugandzie to 2.81 Mbps.. Więc nie pisz, że taki bardzo szybki:)

sigurd89

Pomyliłem z Nigerią - nie czepiaj się. :P

A z USA przesadziłem, choć z tego co wiem net 100Mb/s jest dostępny tam nawet dla szaraczków, nie koniecznie dla firm.

Sigurd