• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Żużel

Zaczęty przez Agnomen93, Styczeń 15, 2011, 19:01:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Agnomen93

Cytat: BlackRider w Styczeń 18, 2011, 20:20:06 PM
Cytat: Agnomen93 w Styczeń 18, 2011, 17:43:16 PM
To jak administracja nie uwzględni ligi to zawsze zostaje Grand prix w którym jak wiadomo mamy mistrza Tomasza Golloba i vice mistrza Jarosława Hampela w Polsce są organizowane 3 imprezy GP w Bydgoszczy, Toruniu i w Lesznie. Polska liga żużlowa jest najbardziej rozwinięta niż w innych krajach. Z mati4don sie zgadzam i dzięki. Jak ktoś nie lubi tego sportu może niech się nie udziela jak się nie zna!
Cytat: Agnomen93 w Styczeń 18, 2011, 18:28:33 PM
Chodzi o to ze ten co sie nie zna niech nie pisze na ten temat jakis bzdur. A takie podejscie jak twoje mi sie podoba i dzieki sigurd89.
Długo jeszcze będziesz mi to wypominał ? Przeprosiłem, co się rzadko zdarza na tym forum, z resztą jak na każdym. Co mam jeszcze zrobić ? Odpuść już stary.

ja ci tego nie wypominalem teraz tylko tlumaczylem  sigurd89
nie musisz brac wszystkiego do siebie swiat wokol Ciebie sie nie kreci... Z calym szacunkiem nic do Ciebie nie mam.

Blizard1994

hmm... dla mnie to najlepiej jak najwięcej tych konkursów ;]

sigurd89

Cytat: BlackRider w Styczeń 18, 2011, 20:23:35 PM
(...)
Mówiąc wtedy pospolite, nie miałem na myśli tego, że Polacy nie umieją jeździć. Chodziło mi o to że bardziej rozpowszechnione, że tak to tym razem ujmę. Piłka nożna, siatkówka, piłka ręczna kosz coraz częściej F1 itp. Przepraszam z góry, jeśli znów kogoś uraziłem.

BlackRider, nie do końca się z Tobą zgodzę. Piłka nożna, siatkówka, coraz częściej F1 - owszem. Ale nie znam ani jednego słynnego koszykarza, wydaje mi się że ten sport wzbudza wśród Polaków dość małe zainteresowanie. Mówię o meczach między klubami, międzynarodowych itd. - nie twierdzę, że Polacy chętnie w kosza sami nie grają. A co piłki ręcznej - do niedawna wiedziałem niewiele więcej ponad to, że taki sport istnieje. Wydaje mi się, ze ten sport stał się popularny od kiedy zaczęto głośno mówić o Karolu Bieleckim, o tym jak mimo straty oka nie tylko gra, ale jak dobrze radzi sobie na boisku. Jeśli chodzi o żużel wydaje mi się być dużo bardziej popularny od kosza czy ręcznej.

I jeszcze jedno, gwoli małego wyjaśnienia:
Cytat: mycha3 w Styczeń 18, 2011, 20:58:22 PM
Mi pomysł sie podoba.Choć trzeba przyznać,że tak dużo ludzi nie interesuje się żużlem w porównaniu do piłki nożnej.Ale mało kibiców to też nie ma :D.Żużel piękny sport :P.Ale głównie chodzi o to,że wiele osób nigdy nie oglądało,a gdyby zobaczyli może by ich to wciągnęło.Ogólnie jestem na tak.

PS.Sigurd nie muisz się podpisywać.Już chyba to kiedyś mówiłem?Chyba tak o ile mnie pamięć nie myli.

Mycha

Od kiedy tylko miałem neta i zacząłem korzystać z jakichkolwiek forów podpisywałem się na końcu pisanych przez siebie postów. Nie mam zamiaru tego zmieniać. Przynajmniej jak natrafisz na innym forum naa jakiegoś Sigurda, Sigurda89, Sigurda1989 czy inną mutację mojego nicka, to jeśli pod postami będzie podpis będziesz wiedział gdzie jeszcze spamuje. ;)

Pozdrawiam szczególnie kolegę Mycha
Sigurd

Agnomen93

W moim mieście to tylko żużel sie liczy cały stadion jest zawsze a jak jest GP to godzinę przed wszystkie bary są po zajmowane wiec nikt mi nie wkręci ze ten sport jest mało popularny...

BlackRider

Cytat: mycha3 w Styczeń 18, 2011, 20:58:22 PM
Mi pomysł sie podoba.Choć trzeba przyznać,że tak dużo ludzi nie interesuje się żużlem w porównaniu do piłki nożnej.Ale mało kibiców to też nie ma :D.Żużel piękny sport :P.Ale głównie chodzi o to,że wiele osób nigdy nie oglądało,a gdyby zobaczyli może by ich to wciągnęło.Ogólnie jestem na tak.

PS.Sigurd nie muisz się podpisywać.Już chyba to kiedyś mówiłem?Chyba tak o ile mnie pamięć nie myli.

Mycha
Jego podpisywanie świadczy o oficjalności. Traktuje nas z wyższością. Dobrze to o nim świadczy. Co wam to przeszkadza ? Jeśli chce to niech się podpisuje. Mnie to nie przeszkadza. Poza tym na pewno widział już swoje posty po napisaniu, wie jak to wygląda i pewnie taka forma mu się podoba. :)

mati4don

Agnomen no niestety w tym roku juz bydgoszcz nie;(((( tylko gorzów

U mnie to samo.A najlepsze są derby Bydgoszcz Unibax to rzadko kiedy nie ma kompletu 20.000 osob GP to samo to jest małe zainteresowanie.No niestety Bydgoszcz spadla do 1 ligi:(:( no ale nawet teraz derby z grudziadzem i przyjedzcie kiedys do bdg i zobaczcie jak to zuzel wyglada tutej:) Pozdrawiam

mycha3

To sigurd przeraszam. :P
Nie wiedziałem.Ja też mam rózne nawyki co do pisania na necie ;)
I też cię serdecznie pozdrawiam :D

BlackRider

Cytat: sigurd89 w Styczeń 18, 2011, 21:55:57 PM
Cytat: BlackRider w Styczeń 18, 2011, 20:23:35 PM
(...)
Mówiąc wtedy pospolite, nie miałem na myśli tego, że Polacy nie umieją jeździć. Chodziło mi o to że bardziej rozpowszechnione, że tak to tym razem ujmę. Piłka nożna, siatkówka, piłka ręczna kosz coraz częściej F1 itp. Przepraszam z góry, jeśli znów kogoś uraziłem.

BlackRider, nie do końca się z Tobą zgodzę. Piłka nożna, siatkówka, coraz częściej F1 - owszem. Ale nie znam ani jednego słynnego koszykarza, wydaje mi się że ten sport wzbudza wśród Polaków dość małe zainteresowanie. Mówię o meczach między klubami, międzynarodowych itd. - nie twierdzę, że Polacy chętnie w kosza sami nie grają. A co piłki ręcznej - do niedawna wiedziałem niewiele więcej ponad to, że taki sport istnieje. Wydaje mi się, ze ten sport stał się popularny od kiedy zaczęto głośno mówić o Karolu Bieleckim, o tym jak mimo straty oka nie tylko gra, ale jak dobrze radzi sobie na boisku. Jeśli chodzi o żużel wydaje mi się być dużo bardziej popularny od kosza czy ręcznej.
Fakt kosz to może nie najlepszy przykład, ale miałem na myśli ogół sportów popularniejszych od żużla. :)

Agnomen93

Cytat: mati4don w Styczeń 19, 2011, 10:21:51 AM
Agnomen no niestety w tym roku juz bydgoszcz nie;(((( tylko gorzów

U mnie to samo.A najlepsze są derby Bydgoszcz Unibax to rzadko kiedy nie ma kompletu 20.000 osob GP to samo to jest małe zainteresowanie.No niestety Bydgoszcz spadla do 1 ligi:(:( no ale nawet teraz derby z grudziadzem i przyjedzcie kiedys do bdg i zobaczcie jak to zuzel wyglada tutej:) Pozdrawiam
Ja z Gniezna wiec na lidze sie może spotkamy bo na pewno pojadę do was pozdro z Gniezna:)

zulatino

Siguard, nie wiedziałem, że o Gortacie jak i o żużlu można nie słyszeć... bo ciągle są w wiadomościach i sporcie o nich... Co do wprowadzenia konkursów o żużlu to jestem za ;) Sam kibicuje Włókniarzowi, więc będę miał chociaż na kogo stawiać xD

Agnomen93

Dzięki zulatino:) Pozdrowienia z Gniezna...

mati4don

zulation to Wy mieliscie spasc nie Bydgoszcz:P:(:P

Agnomen93

ja chce zobaczyć jak Bydgoszcz dostaje w dupę u nas:D

sarlin33

ciekawe mogło by wejsc  8)

socker1

po zastanowieniu... będziemy typować Ekstraligę + Grand Prix.

Początek sezonu 3 kwietnia, więc jest jeszcze czas. Do końca marca konkurs pojawi się w nowym specjalnie otworzonym dziale.