• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

SV Gangu

Zaczęty przez Reggie, Marzec 03, 2011, 18:28:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reggie

fajnie jakby był taki ''licznik''w gangu,tzn gdy wchodzimy w czat gangu,to gdzies pod gangiem żeby było SV Gangu(wszystkich ludzi w gangu) :)

p4tryk91

i odrazu moglo by pisac ile SV sie ma przy ataku na dzielnie np gang ma 100mln SV i jesli ma 1 dzialke to by pisalo pod tym ze ma 50mln SV itd

Mniszek17

Było już chyba i nie przeszło,ale pomysł jest z górnej półki,na pewno przydatny ale też może wykryć niektórych graczy którzy oszukują z SV.

AlGiordino

ale wejdzie ci KRET do gangu i ma wszystko na tacy podane

Reggie

Al...jak wejdzie kret to z czasem się dowie jakie kto ma SV,ale cóż,trzeba uważać,co z tego że kret wejdzie,trzeba być ostrożnym
@Mniszek
właśnie,pomysł przydatny jak cholera,i dobrze by sprawdzało czy ktoś nie kantuje z SV...P )

AlGiordino

no wiadomo, że z czasem się dowie...

Z drugiej strony licznik mógłby być widoczny TYLKO dla szefa...

alexwien

dobry pomysl. licznik powinien tylko szef widziec. popieram i brava za pomysla.  ;)

p4tryk91

AlGiordino no wlasnie mi chodzilo zeby tylko szef widzial ale zapomnialem tego napisac;]

BlackRider

Pomysł dobry. Szef by wiedział, czy nie ma ściemy z SV, gdyby ktoś doszedł, no i nie musiałby każdego z osobna pytać o SV, jakby przygotowywał atak na dzielnię. :)

gigi

Świetny pomysł teraz tylko powiedzieć sockerowi żeby to wprowadził

Reggie

Dzięki za dobrą ocenę,również rozważałem nad licznikiem tylko dla szefa,ale ja pomysł tylko podsunąłem,i można go troszkę zmodyfikować,dodam ankiete;)

domel123

zizi83

Popieram teraz tylko socker niech nad tym pomysli... . Bo za duzo ciekawych pomyslow w koszu laduje... Pozdro

FoxKantor

Ten pomysł kilka razy proponowany!! Dla mnie to jest super pomysł, tylko ze jak widać socker nic nie działa...

Reggie

oj,szczerze mówiąc to ja nie wiem czy on był czy nie,bo nie wiedziałem;D tylko ja na taki wpadłem,więc no wiecie;) nie że podejrzałem sobie gdzie indziej,poprostu mi wpadł taki pomysł i postanowiłem go napisać,nie wiedziałem że był;)