• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

[G2] Lista wpłat w gangu

Zaczęty przez Arael Caan, Kwiecień 07, 2011, 16:40:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sigurd89

Cytat: Axen [G2] w Kwiecień 08, 2011, 23:20:13 PM
Cytat: krzys077 w Kwiecień 08, 2011, 18:55:02 PM
Pomysł został zaakceptowany przez administracje i zostaje wpisany na listę prac do realizacji.
Dziękuję wszystkim za komentarze odnośnie pomysłu. Jak widać odnieśliśmy pełen sukces :)

Pytanie do administracji - Kiedy można się spodziewać wprowadzenia Listy Wpłat? Tak chociaż w przybliżeniu.... tydzień, 2 tygodnie, miesiąc?

Pozdrawiam serdecznie
Axen

http://www.youtube.com/watch?v=6CnsnUwMtps&feature=related

Posłuchaj pierwszego wersu to się dowiesz. ;)

Sigurd

krzys077

Cytat: Axen [G2] w Kwiecień 08, 2011, 23:20:13 PM
Kiedy można się spodziewać wprowadzenia Listy Wpłat? Tak chociaż w przybliżeniu.... tydzień, 2 tygodnie, miesiąc?

Nie powiem kiedy bo to ma być mała niespodzianka ale nie póżniej niż miesiac  ;)

Arael Caan

Cytat: sigurd89 w Kwiecień 09, 2011, 04:30:39 AM
Zawsze taki wielki z CIebie pesymista? Wydaje mi się, zę skoro admini zaakceptowali to będzie szybko... ale nie ma co dyskutować. Krzys napisał, zę nie dłużęj niż miesiąć, a więc nie tak źle.... Choć nie ukrywam, zę tutaj każdy dzień się liczy, bo nie wiadomo kogo wywalić z gangu :P ^^

Cytat: nandrolon w Kwiecień 08, 2011, 23:57:42 PM
to czemu nie napisał G2 w tytule? :/
Nie napisałem, bo to oczywiste jest :P Tzn, oczywiste było dla mnie :) A więc za Twoją poradą zmieniłem tytuł tematu :)

sigurd89

Cytat: Axen [G2] w Kwiecień 09, 2011, 14:55:32 PM
Cytat: sigurd89 w Kwiecień 09, 2011, 04:30:39 AM
Zawsze taki wielki z CIebie pesymista? Wydaje mi się, zę skoro admini zaakceptowali to będzie szybko... ale nie ma co dyskutować. Krzys napisał, zę nie dłużęj niż miesiąć, a więc nie tak źle.... Choć nie ukrywam, zę tutaj każdy dzień się liczy, bo nie wiadomo kogo wywalić z gangu :P ^^

Przygotowuję się do egzaminu, którego nie mogę zdać od trzech lat. Ponoć rekordziści zaliczyli egzamin po 13 latach od rozpoczęcia studiów. Tryskałbyś optymizmem na moim miejscu? I nie, nie ja jeden tak mam. Ostatnia poprawka nie odbyła się, ponieważ nie było dostatecznie dużej sali żeby pomieścić wszystkich chętnych na poprawę.

Cytat: Axen [G2] w Kwiecień 09, 2011, 14:55:32 PM
Cytat: nandrolon w Kwiecień 08, 2011, 23:57:42 PM
to czemu nie napisał G2 w tytule? :/
Nie napisałem, bo to oczywiste jest :P Tzn, oczywiste było dla mnie :) A więc za Twoją poradą zmieniłem tytuł tematu :)

Wiesz, akurat w tym wypadku też mi się wydaje, że to jest oczywiste. Skoro wpłat nie ma na g1, to niby jakiego innego świata to mogłoby dotyczy

Pozdrawiam i gratuluję b. dobrego pomysłu Axen.

Sigurd

zulatino

Co do listy to bym proponował drugą obok, aby pisało ile kto adrenaliny też dał z biletów :DD

Pytanie :P
Czy na liście pojawią się wpłaty przed jej dodaniem?

metachwast

tu chodzi o mój cenny czas.  ;)
po co mam klikać w posty o g2 skoro nie korzystam z g2.  :P

dog

Cytat: zulatino w Kwiecień 10, 2011, 16:45:05 PM
Co do listy to bym proponował drugą obok, aby pisało ile kto adrenaliny też dał z biletów :DD

Pytanie :P
Czy na liście pojawią się wpłaty przed jej dodaniem?

No co ty na pewno wpłaty się pojawią od tego momentu co wejdzie ta lista

[G2]Ingulka

maly9411/Mazi.

metachwast

Riberios

Cudy

p4tryk91

krzys077

cały czas czekam na odp w tej sprawie od admina,ostatnio coś go nie ma :/

socker1

w 1 dekadzie nowego miesiąca to wejdzie w życie (4-10 maj)