• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

[G2] Propozycja innego systemu na PP

Zaczęty przez Reggie, Kwiecień 16, 2011, 16:35:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

metachwast

więc nie można napisać takiemu gnojowi "ej <nick>! za szukanie gangu na czacie dostaje się bana na 3 dni. poczytaj regulamin żeby uniknąć nieprzyjemności"
ciężko?
ja specjalnie napisałem brzydkie słowa o żydach i dostałem z miejsca bana.
nie płakałem na forum, bo czytałem regulamin.
no, ale ciężko ostrzeżenie najpierw dać?

wyskakuje tylko "zostałeś zbanowany" ciężko podać pkt regulaminu? no, ale to sprawa do administracji...

zulatino

Regulamin czatu jest, a jak sie wchodzi na czat to przypomnienie jest tam widoczne... szukasz/rekrutujesz? to na forum :)

metachwast

dodać dopisek jest karane banem i po sprawie.
ale z tym uregulowaniem banów to powinno się coś wymyśleć

FoxKantor

najlepiej było na początku w G1 5 pkt za przefraną 20 pkt za wygraną

metachwast

Teutates

Gogalq ty przeciw 5/5?
Oplułem klawiaturę :D
Każdy kto gra cokolwiek na ringu wie mniej więcej ile kto ma sv.
Gdy pisałem, że czołówka nie ma nawet 100tys piały takie plumczaki, że mają wiecej gdy miały 80 tys :D

Majac jedno z najwyższych sv w grze gdybym nie gral 5/5 to nie byłbym nawet w setce w rankingu. Niestety na początku liczyłem, żę tu coś się zmieniło.
Niestety można to między bajki włożyć.
Jeden z najwyżej ułożonych w rankingu pojedynków beczał mi na p.w bym wyszedł z miasta gdy byliśmy na podobnym lv bo hmm ,,nie może się rozwijać"  :D

Po rozmowie z Sockerem i po jego rozłożeniu rąk na temat 5/5 i wielu pięknych słowach ale nic nie robieniu stwierdzam jedno:

GRAM 4/6 ...CZYLI DAM 6 WYGRANYCH NA 4 PRZEGRANE(moje).

Jeśli 5/5 jest tak nielegalne, że aż legalne i nikt się z tym nie kryje to nie moze mnie nikt karać za coś takiego.

Nie mam zamiaru inwestować w postać, starać się wbijać sv itp. by kilku multikonciarzy i kanciarzy robiło co chciało na tej grze przy przyklasku administracji.
Płacę i wymagam i mam do tego prawo.

Kanciarze mają swóje meijsce w kasynie , niech tam kombinują. W rankingu pojedynków powinno się liczyć coś innego niż ustawki i błagania ,,wyjdź z miasta"

Ale skoro nikt z tym nic nie robi  każdy ma to gdzieś to powtarzam:
Daję 4/6 pisać na priw w grze i nie próbujcie mnie karać ...sami tego chcieliście.

Cudy

Cytat: Teutates w Kwiecień 26, 2011, 23:26:11 PM
Gogalq ty przeciw 5/5?
Oplułem klawiaturę :D
Każdy kto gra cokolwiek na ringu wie mniej więcej ile kto ma sv.
Gdy pisałem, że czołówka nie ma nawet 100tys piały takie plumczaki, że mają wiecej gdy miały 80 tys :D

Majac jedno z najwyższych sv w grze gdybym nie gral 5/5 to nie byłbym nawet w setce w rankingu. Niestety na początku liczyłem, żę tu coś się zmieniło.
Niestety można to między bajki włożyć.
Jeden z najwyżej ułożonych w rankingu pojedynków beczał mi na p.w bym wyszedł z miasta gdy byliśmy na podobnym lv bo hmm ,,nie może się rozwijać"  :D

Po rozmowie z Sockerem i po jego rozłożeniu rąk na temat 5/5 i wielu pięknych słowach ale nic nie robieniu stwierdzam jedno:

GRAM 4/6 ...CZYLI DAM 6 WYGRANYCH NA 4 PRZEGRANE(moje).

Jeśli 5/5 jest tak nielegalne, że aż legalne i nikt się z tym nie kryje to nie moze mnie nikt karać za coś takiego.

Nie mam zamiaru inwestować w postać, starać się wbijać sv itp. by kilku multikonciarzy i kanciarzy robiło co chciało na tej grze przy przyklasku administracji.
Płacę i wymagam i mam do tego prawo.

Kanciarze mają swóje meijsce w kasynie , niech tam kombinują. W rankingu pojedynków powinno się liczyć coś innego niż ustawki i błagania ,,wyjdź z miasta"

Ale skoro nikt z tym nic nie robi  każdy ma to gdzieś to powtarzam:
Daję 4/6 pisać na priw w grze i nie próbujcie mnie karać ...sami tego chcieliście.

Teutates, polecam kliknąć w poniższy link :)
click
walcz sobie jak chcesz, tylko powiedz co to kogo obchodzi? mylisz sie jesli myslisz ze zmusi to kogokolwiek do refleksji...
bym zapomnial... dzieki teutates za to ze sponsorujesz mi nagrody:)

Teutates

Skoro piszesz o ironii to rozwiń swoją ,,ironię" o wypisanie ile razy dziennie wypisujesz do ludzi pytanie typu ,,5/5"?  :)

Cudy

wynik by Cie pewnie zadziwil. Nie musze sie spowiadac przed Toba... gram uczciwie. Lepiej pochwal sie swoim kumplem xtra... ile to gosc odbyl walk 5/5(+ propozycja walki 5/5 w podpisie), kiedy ja napierdalalem 10godzin dziennie by wbic troche pkt. Przykre ale prawdziwe, zrozumialem ze uczciwie nie mam z nim szans, wiec odpuscilem. Pozdro i wyluzuj tam troche, jak masz jakies watpliwosci jeszcze co do mojej osoby, napisz na pw, nie mam zamiaru juz nic wywlekac na forum.

Teutates

Ja też żałuję, że skasowałem twoje wyzwiska gdy mieliśmy po 3czy 5 level a ja nie chcialem walczyć z tobą 5/5 :)
Dlatego nijak ma się to do twoich bajerów i plumkań tutaj.

Cudy

heh, nie ma to jak oskarzanie z brakiem dowodow:) Zabawne ze usunales cos czego nie bylo:) nie wiem o co ci chodzi z tym plumkaniem :) jakis uraz z dziecinstwa? skoncz juz ten ot

xtra

Gogalq ty********..dalej ciagniesz temat 5/5?    spojrz ******** w moj opis i powiedz mi ze tam jest 5/5...jak jest to musial robic cie albo slepy albo byles robiony przy zgaszonym swietle...ty *********!!!

ban 3 dni