• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

PROFESJA

Zaczęty przez dr.lecter, Maj 02, 2011, 21:17:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dr.lecter

odnoszę się do topica:
http://forum.gangsters.pl/index.php?topic=8024.0
i zasad przydzielania profesji.
CytatW grze dostępnych jest 7 profesji, dzięki której użytkownik otrzymuje co godzinę określone pieniądze za daną profesję. Profesja ustalana jest według "miesięcznego" rankingu pojedynków (dostępnego w dziale: Statystyki). Profesja zmienia się co 7 dni. O to lista rang:
- Boss - 300 000 zł + 30% zwiększone zarobki (najlepszy gracz według "miesięcznego" rankingu pojedynków)
- Mafiozo - 200 000 zł + 20% zwiększone zarobki (20% najlepszych graczy w rankingu pojedynków)
- Medialny Gangster - 150 000 zł + 15% zwiększone zarobki (20% kolejnych graczy)
- Gangster - 100 000 zł + 10% zwiększone zarobki (20% kolejnych graczy)
- Kryminalista - 75 000 zł + 5% zwiększone zarobki (15% kolejnych graczy)
- Morderca - 50 000 zł (15% kolejnych graczy)
- Przestępca - 25 000 zł (10% najgorszych graczy)
- Blokers - 100 zł (użytkownicy, którzy mają 0 pkt w "miesięcznym" rankingu pojedynków

Jak te NOWE zasady(+10, -10) mają się do Blokersa?!
co z tymi którzy walczyli a mają poniżej zera?!
to co wtedy? -X% ?!
według mnie ktoś szybciej robi niż myśli.
ta zmiana krzywdzi i zniechęca początkujących lub słabo zaawansowanych graczy(jeśli nie napisać cieniasów, w tym ja).
według mnie trzeba to zmienić.
proponuje wprowadzić także skale minusową, przy zachowaniu procentów przyznawania profesji.
a blokersem jest ten co nie grał ani razu. bez znaczenia ile ma pkt.
co wy na to?

PS. prosiłbym o zostawienie tematu otwartym. w razie spamu można przecież banować albo usuwać posty.. po co zamykać, bądź co bądź, kontrowersyjny temat?

p4tryk91

jesli admin kontroluje dzielnie czy nie ma lewych napadow na dzialki to moglby tez robic to samo z p&p, jesli dany gracz zrobi np 5 razy 5/5 to powinien dostac bana i tyle, a pkt powinna zostac tak jak byla

p4tryk91

no nie pobanuje jesli gracze beda wiedziec ze 5/5 jest zabronione i beda za to bany to kazdy sobie odpusci i beda walczyc na tourze tylko i na miescie

p4tryk91

night;] ja nie placze;] ja mam ponad 40lvl i walcze na tourze, to ma wieksze korzysci niz kiedys p&p tylko ze troche dluzej to trwa;]

dr.lecter

Cytat: [G2]Nightauer w Maj 02, 2011, 21:43:45 PM
1. punkty nie schodza na minus
o to chodzi żeby zeszły.

Cytat: [G2]Nightauer w Maj 02, 2011, 21:47:53 PM
powinna zostac taka jak jest teraz. socker nie zbanuje 90% graczy, bo bedzie to rownoznaczne z upadkiem tej gry
ta gra już powoli  upada i przestaje być atrakcyjna. p&p straciło sens przyznawania profesji. tą zmianą, gra nabrała sprzeczności w zasadach.
proponuje zrobić reset albo cofkę o miesiąc - tego jeszcze tylko brakuje!

Cytat: [G2]Nightauer w Maj 02, 2011, 21:54:25 PM
dlatego jest +10 i -10, nagrody powinni zdobywac aktywni gangsterzy, ktorzy ciagle ulepszaja swoje konto, a nie tluka co chwile 5/5
masz racje! pierdole rachunki, pożyczke i rodzine- całą wypłate przepuszcze w grze.
dyskryminacja! jeszcze troche i zrobi sie z tego bajtfajt- bez real kasy nie ma szansy na zaistnienie.
gra zmierza w złym kierunku.
a miałem wydać 45zł na gre.. w obecnej sytuacji mam to w dupie.

zrobię sobie tylko screena ze swoją profesją, bo w przyszłości moje wnuki i prawnuki, ba! nawet dzieci, nie uwierzą ze miałem mafioze bez inwestowania real kasy!!
szkoda bo gra była całkiem przyjemna.

tanczący z widlami

zulatino

Ja przez całe g2 wydałem 10zł na bilety na początku i w tym momencie mam 50 lvl, ponad 2 miechy pro, sv wieksze niz po 3 misiacach gry na g1 o zarobkach nie bede wspominal... Jestem w 100% za taką punktacją jaka jest teraz (2 dzien i 7k profesji ma najlepszy, a nie tak jak w kwietniu za pol dnia...

zizi83

Jak dobrze pamietam bylo tak w g1 a ludzie hajs wydawali , nie ma sie czym martwic za jakis czas wroci do lask ta punktacja , a to z wiadomych powodow , tylko ktos dostal nagrode za kwiecien a jechal pewnie 5/5 i to nie bylo uczciwe ale mnie tam wisi gram w gangsters bo nie mam w co grac i wole g1 mimo ze jest mniej ciekawszych rzeczy... Chyba tyle . Pozdro

FoxKantor

Cytat: [G2]Nightauer w Maj 02, 2011, 21:47:53 PM
Cytat: p4tryk91 w Maj 02, 2011, 21:45:47 PM
jesli admin kontroluje dzielnie czy nie ma lewych napadow na dzialki to moglby tez robic to samo z p&p, jesli dany gracz zrobi np 5 razy 5/5 to powinien dostac bana i tyle, a pkt powinna zostac tak jak byla

powinna zostac taka jak jest teraz. socker nie zbanuje 90% graczy, bo bedzie to rownoznaczne z upadkiem tej gry

btw. musialoby byc xxx adminow, zeby kontrolowali wszystkie walki ;]
JAk admin napisał by na stronie głównej że za walki 5 na 5 dostaje sie bana tylko np, na kilka dni, to mało kto by walczył 5 na 5...

zulatino

Jak nie więcej niż medialnego...

dr.lecter

za 5 walk z botem jest 50pkt. co wy gadacie?
biedne chłopaczki są złe że kładą kasę w gre a ktoś bez wkładania jest lepszy od nich.
niech będzie jak jest.
widzę, że tą grą nie rządzi "demokracja" tylko "ganstersowi" masoni.
elita ustala co ma być a co nie być.
temat do zamknięcia.

dr.lecter

przecież jest +10, -10!!
posrana ta gra się robi coraz bardziej!!

zulatino

Nasrane to Ty masz we łbie.... Punktacja z botami i  w turnieju nie uległa zmianie.

p4tryk91

Cytat: dr.lecter w Maj 03, 2011, 21:16:24 PM
przecież jest +10, -10!!
posrana ta gra się robi coraz bardziej!!

jak ci sie nie podoba to nie graj albo wyrzuc kompa przez okno i bedziesz mial spokoj z gra:D

dr.lecter

dla mnie komputer to dodatek a nie całe życie.

proszę o zamknięcie tematu, bo robi się kolejny roz(SPAM)pierdol!!