• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

[G1] 2 pomysły

Zaczęty przez molo555, Maj 27, 2011, 20:33:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

molo555

1.Giełda mozna kupowac jakies akcje ktore o godz x ida albo w doł albo w gore
2.Bank taki jak w G2

Pisze te propozycje bo G1 odeszło juz na 2 planod momentu powstania G2 zostaly osoby ktorym zalezy.
Wczesniej było ok. 30 turów na dzien,a teraz ledwo 10.

sigurd89

Cytat: molo555 w Maj 27, 2011, 20:33:57 PM
1.Giełda mozna kupowac jakies akcje ktore o godz x ida albo w doł albo w gore

Było, nie przeszło.

2.Bank taki jak w G2

Ten pomysł był 10siątki razy - najpierw przejrzyj tematy, jak nie ma zakładaj. NIE MA MOŻLIWOŚCI stworzenia banków w G1. Koniec tematu.

Pisze te propozycje bo G1 odeszło juz na 2 planod momentu powstania G2 zostaly osoby ktorym zalezy.
Wczesniej było ok. 30 turów na dzien,a teraz ledwo 10.

Fakt. Na g1 z zarejestrowanych grubo ponad 100 000 graczy ciężko zobaczyć poza początkiem miesiąca ponad 200 graczy on-line. Jak wchodzę na gangsters na jakimś wykładzie (czyt. w środku dnia) łatwiej zobaczyć 20-30 graczy niż 50. I niestety o ile Kisu się nie roztroi, albo Socker nie zatrudni armii programistów G1 będzie takie jak jest teraz. Czy kiedyś będą jakieś zmiany? Mam nadzieję. Czy w najbliższej przyszłości? Szczerze wątpię.

Pozdrawiam
Sigurd

molo555

Bo wiekszosc fajnych rzeczy jest w g2 i tam sie ludzie przeniesli.

sigurd89

Było sporo fajnych pomysłów co do G1. Niestety nie weszły i nie wejdą. Molo, masz rację. Nie zmienia to faktu, że nie mamy na to wpływu.

Pozdrawiam
Sigurd

krzys077

Do G1 nie będą wprowadzane żadne nowe opcje ze względów technicznych.

dr.lecter

szczerze? uważam, że g2 to było dziecko z porażeniem.
zostało oziębione (reset, cofki) i wróciło do normy, sprzed narodzin.

o dziwo w porównaniu z poprzednim miotem, wyszło na plus dzięki ciekawym "umiejętnościom" (bank, kamikaze, szata graficzna itd)

no i nie ma co się dziwić, że poprzedni miot został odtrącony i zaczyna zarastać pajęczyną.

co pokazuje, że elita ma istne szczeniackie zachowanie: mam nową zabawkę to starą rzucam w kąt.

w sumie tak pomyślałem... na ile socker wycenia swoją grę? ile trzeba mu zapłacić za przejęcie G1?
jeśli ktokolwiek zechce to przeczytać to przyznam, że jestem szczerze zainteresowany kupnem i modernizacją G1.

pozdrawiam

sigurd89

Cytat: dr.lecter w Maj 29, 2011, 12:25:23 PM
szczerze? uważam, że g2 to było dziecko z porażeniem.
zostało oziębione (reset, cofki) i wróciło do normy, sprzed narodzin.

o dziwo w porównaniu z poprzednim miotem, wyszło na plus dzięki ciekawym "umiejętnościom" (bank, kamikaze, szata graficzna itd)

no i nie ma co się dziwić, że poprzedni miot został odtrącony i zaczyna zarastać pajęczyną.

co pokazuje, że elita ma istne szczeniackie zachowanie: mam nową zabawkę to starą rzucam w kąt.

w sumie tak pomyślałem... na ile socker wycenia swoją grę? ile trzeba mu zapłacić za przejęcie G1?
jeśli ktokolwiek zechce to przeczytać to przyznam, że jestem szczerze zainteresowany kupnem i modernizacją G1.

pozdrawiam

Ty się nie bój. Za 1000 czy 10000 nie kupisz gangsters. Fakt, są gry które był kupił nawet za mniejsze kwoty. Bajer polega na tym, że nie mają zarejestrowanych nawet 1000 graczy, a nie wiadomo ile jest aktywnych. G1 jest ciągle sporo warte.

Pozdrawiam
Sigurd

PS. A tak w ogóle - skoro Sockerowi płaciliśmy za bilety, za przyspieszanie rozwoju konta itd. - czy istnieje choćby w teorii możliwość, że G1 zostanie sprzedana a nowy właściciel stwierdzi że to dla niego i kompletnie oleje grę?

Pozdro
Sigurd

molo555

G1
Zarejestrowanych graczy:
119 718
Graczy online:
57

Przy takiej ilosci zarejstrowyanych graczy jest tylko 60 online ;]
G2
Zarejestrowanych graczy:
12 479
Graczy online:
154
Samo mowi za siebie

Usuncie nie aktywnych graczy co nie graja od 2 miesiecy i zobaczymy ile zostanie ? 20k?

G2 jest za szybkie,zbyt duzo fajnych rzeczy,duzo ale to bardzo duzo latwiejsze

zulatino

bylo do przewidzenia ze g1 upadnie...

Leon Zawodowiec

Cytat: zulatino w Maj 31, 2011, 13:57:45 PM
bylo do przewidzenia ze g1 upadnie...
Wszyscy o tym wiedzieli, i co? g2 tak samo upadnie jeżeli z g3, które kiedyśtam nadejdzie, zostanie zrobiony debilny nr pt - zostawiamy grę na starym silniku, bo tak trudno jest skopiować postacie na silnik g2 i ruszyć bliźniaczymi serwerami. Gangsters ogólnie chyli się ku niechybnemu upadkow.