• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Tournament

Zaczęty przez mati4don, Czerwiec 05, 2011, 11:35:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mati4don

Witam wpadłem na taki pomysł , że można zrobić turnieje o coś czyli np. jest wpisowe każdy wpłaca powiedzmy 10 000 000 zł i kasa jest dzielona na 3 pierwszych graczy?:) po drugie można by zrobić tuniej np walka co minute ale na 30 osob na 15 osob ale co 2 min itp:) Ciekawiej by było moim zdaniem:)

domel123

Jeśli chodzi co o g1 to nawet 10 osób się długo czasu zbiera,więc jestem na NIE :p

Jeżeli natomiast chodzi ci o g2 to tak, byłoby ciekawiej :)

daj kamienia

Odpada.
Gracze na 30 lvl-u nie będą wpłacali kasy na to,bo i tak nie mają szansy na top3 a co za tym idzie nie będą chcieli nikogo "sponsorować".

mati4don

ale podalem przyklad by robili sobie np tury na pol mln by była 1 osoba ustalala wpisowe i inni by do niego dochodzil.A 30 osob na g2?? ostatnio było 6 turkow naraz to jest 60 osob

daj kamienia

Bo był to początek miesiąca i każdy chciał sobie profesję wbić :)

mati4don

no ale  było by tak
Przecial do wyboru tury 10-15-30 os i
do wyboru z wpisowym i bez wpisowego

Emil

lipa pomysl

edit:
lipa bo i tak jest lipa bo pkt tura sie licza do profesji
gorzej lipniej byc nie moze ;p

daj kamienia

mati4don

Czy chcesz czy nie i tak to nie przejszie :P

mati4don

Konkrety czemu lipa;/ lipa to jest to że 1 na 10 mln pomyslow tylko wchodzi;/ dla tych na nie były by te stare tury;/

Oni ten dział niech usuną bo przechodzą rzeczy ktore zajmuja im kilka godzin nawet mint bo ta lista wplat to jest pare h  to co wporwadzamy tj pomysly i slysze nie przejdzie to jest na pare dni;/

Cudy

moze i bylo to jakies urozmaicenie, gdyby wprowadzic pare modyfikacji moglo by dla mnie przejsc.

mati4don

Te 2 pomysly z gangu przeszły bo były łatwe i szybkie w realizacji.Wczesniejszy przeszedł żużel ale to gra forumowa i przy tym tylko i wylacznie meczy sie Gracz AlGiordino

krzys077

Pomysł jest ciekawy ale tylko realny do wprowadzenia tylko na g2.

Ja bym  to widział troszkę inaczej.Jest jeden tur w którym jest jedna minimalna stawka za wejście,później pula kasy jest rozdzielana na zwycięzców.I dać opcje gdzie gracze sami ustalają minimalną stawkę za jaką będzie toczył się dany tur.

Ale każda opcja daje możliwość robienia przekrętów.

mati4don

Ja wdzie to np 5 turow organizuje
ja
krzys
Ali
kamien
Kawka
i np ja robie prog mln krzys 100 tysiecy ali 10 mln kawka z 5 mlna kamien 10 tysiecy i kazdy sie zapisuje gdzie chce lub samemu robi swoja opcje:) a kasa wtedy jest sciagana z konta gracza automatycznie

Kuklux

jestem na nie bezsensowny pomysł

Bo top 50 graczy z the best sv by na tym tylko korzystało mati za mało masz kasy ? ;p

anakonda92

ja to tak widzę że np w sobote o x godzinie otwiera sie turniej oficjalny z podzialem na lvl  i wielkością wpisowego