• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

[G2] Własne notatki

Zaczęty przez feanorr, Czerwiec 18, 2011, 17:25:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adrian

wystarczy wysłać do siebie wiadomość na pw co jak i kiedy zrobić xd

feanorr

Zgort

Cytat: Adrian w Czerwiec 22, 2011, 12:16:36 PM
wystarczy wysłać do siebie wiadomość na pw co jak i kiedy zrobić xd
Po pewnym czasie wiadomości są usuwane więc przydało by się to albo żeby wiadomości niebyły usuwane
Nieraz coś chciałem zapisać w grze wiec to by było miłe uproszczenie.
A jak ktoś ma do tego pomysłu to niech to uzasadni bo napisać że pomysł do niczego to każdy potrafi .

artur000000

moze jeszcze komentarze do profilów zamieścimy :) ocenianie avatarków :D i bedzie gra jak fotka , notatnik tego nie potrzebuje 99.5 procent graczy g2

Manchuckster

Po co notatnik? Przecież już ktoś wymyślił coś takiego jak Facebook, NK, Twitter a poco więcej portali społecznościowych.
A po co przechowywać wiadomości? PrtScrm i masz zapisaną wiadomość na twardzielu.

danielos112

Ale w sumie może komuś taka opcja potrzebna mi generalnie nie , ale nie zaszkodzi ;)
Popieram.
V.I.P

binek-g2

Cytat: artur000000 w Listopad 05, 2012, 20:58:13 PM
moze jeszcze komentarze do profilów zamieścimy :) ocenianie avatarków :D i bedzie gra jak fotka , notatnik tego nie potrzebuje 99.5 procent graczy g2
dobre   Artur zgadzam sie z toba

kasek1000

beckham93

zbędne,po to jest notatnik w komputerze,a po za tym gra istnieje od kilku lat,i nikt się nie skarży że nie ma gdzie zapisywać notatek.

vampiria22

artur000000

czyli jestescie takimi noobami ze potrzebujecie notatnika. zapisać dzis musze zrobić coś tam i zapisujemy na notatkinu gangstera. bez jaj ;p macie notatnik w telefonie, to prędzej bedziecie widzieli na telefonie niz na gangsterze chyba ze godzinami bedziecie w notatniku siedzieli
;p

Jontrix91

Jestem ZA wprowadzeniem notatnika do gry.

Zawsze jednak można korzystać z jakiegoś serwisu świadczącego takie usługi, których w necie jest wiele.

admin

Poparcie dla pomysłu jest bardzo małe. W związku z tym opcja ta nie zostanie wprowadzona.
Temat zamykam.