• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Bramka na Bar/Czat

Zaczęty przez El Maestro, Sierpień 14, 2011, 11:02:28 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

El Maestro

Błagam adminie daj jakis minimalny lvl aby uczestniczyc w rozmowach na czacie np 15, naprawde nie zawsze moze byc na czacie mod i czesciej ich nie ma niz sa, a dzieci badz idioci spamuja, prowokuja, nawet jak dostana bana zaraz loguja sie na nowej kukle, taki seximan np lvl 1 , IQ <0   ,

zrób cos z  tym...

Merdosss

Popieram ten pomysł. Chociaż nie siedzę dużo na czacie ale widzę czasami jak jacyś idioci wchodzą na kukły by spamować bądź wyzywać od najgorszych.

Merdosss

metachwast

lecter jest za!
proponuje czat od 5 lvl ;)

sirkompik

ja proponuję od 15... bo nerwy człowieka biorą...xD

El Maestro

Dziisiaj socker mi napisal ze on jest za aby nowicjusze byli na zcacie... zbey pytali...

omg maja FAQ,FORUM,  pytaja o gangi- dostaja bany -wchodza na inne konto i wyzywaja...

SOCKER kazdemu noobowi na start wysylaj wiadomosc gdzie znajdzie odpoeidzi TJ> LINK DO PORADNIKA NA FORUM, FAQ, itp.

a na czacie niech bedzie spokojniej....

siwix

Jestem za! Mogłeś dodać ankietę do tematu.
4--13--21--27--34--49--53--62--67--77

El Maestro

ano mogł•em ;p

mam prosbe kopiujcie link na czat /bar aby jak najwiecej osob sie wypowiedziało..

wkońcu to nasza wspólna sprawa.

Korski15

jestem za bo tez mnie to irytuje jak dzieci spamuja bez sensownie ;s

alvaro34

Tez jestem za chociaż od tego 5lv zadko jestem na czacie tam ale czesto jak wbijam słysze jak tyraja itp

Lukasz

Jestem za CZAT OD 15 LVL !!!! :)

zdarty ryj

cenzury widac brakuje ,czat jest dla wszystkich ,modowanie w obecnej postaci wystarczy,nikt ci nie kaze czytac wszystkiegoi jesli ci sie cos niepodoba to trudno ,mozesz sie wylogowac :D

__diler__

Jak najbardziej jestem za!!

Pozdrawiam. Dawid

joe black

dzionga

Jestem za :). 15 lub 20 lvl :)

aduxds

Ja jestem przeciw . Nie zawsze da się zrozumieć niektóre rzeczy za przeczytaniem zasad itp. ale jestem za wzniesieniem cenzury po 24 .