• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

CO SĄDZISZ O MODERATORACH CZATU W ZAKŁADCE 'BAR' ?

Zaczęty przez Paszo, Październik 25, 2011, 19:02:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukimaster

Mimo ze maja odchyly to jestem z nich zadowolony ;D
pzdr 600!

ponury

Nie jestem zadowolony. Boją się banować, bawią w ostrzeżenia.
Potrzebny jest nowy z polotem Krzysia i wrażliwością Sylvii.
Tak aby płacz, lament i żal nieodzownie towarzyszył wejściu w bar

lukimaster

Cytat: ponury w Październik 25, 2011, 21:01:27 PM
Potrzebny jest nowy z polotem Krzysia i wrażliwością Sylvii.

to ja jestem idealnym kandydatem haha ;D

SONY NINJA

i jak zwykle wtedy wyskoczy ktos komu to nie odpowiada bo potrzeba kogos kto bedzie ostrzegal itd  ;)  wypowiedzi tutaj nie maja sensu bo i tak nie znajdzie sie taki ktory wszytkim podpasi.

Sylvii

Paszo jest niezadowolony,bo bana dostał  :'(
Wiecznie coś nie podoba,albo to,że ostrzegamy,albo to,że banujemy z miejsca i heh to się już chyba nie zmieni  :o

Paszo

I znalazła się moderatorka która napisała w końcu to stwierdzenie typu 'żali się bo bana dostał'
Zacznijcie upominać a nie od razu banować :)  8)

Sylvii

Paszo! Jak upominamy to też pretensje gracze mają! Nie ma po co tego tematu ciągnąć ,bo już kilka podobnych było z pretensjami na modów !  >:(

lolek3006

Bzymek

Mi tam nie przeszkadzają, jak ktoś szuka bana to go dostaje, a później płacze ze nie dobrzy są. Wykonują swoja robote i tyle !

Paszo

Cytat: Sylvii w Październik 26, 2011, 11:33:21 AM
Paszo! Jak upominamy to też pretensje gracze mają! Nie ma po co tego tematu ciągnąć ,bo już kilka podobnych było z pretensjami na modów !  >:(

No nie było by tyle tematów na WASZ temat, gdyby moderatorzy byli bardziej kompetentni. :)
Znam inne gry typu via www i tak tam nie jest :)
Oczywiście zaraz polecą hasła typu - 'to po co tu dalej grasz, jak Ci się nie podoba'. Dlatego, że przede wszystkim gracze powinni się czuć 'komfortowo', a nie mod któremu coś się nie spodoba i bez ostrzeżenia wali bany na lewo i prawo.
Zrób ktoś ankietę, na temat - Ostrzeżenia, czy od razu BAN ! :D Wtedy będzie JASNOŚĆ :)

Bzymek

Paszo

Zacytuj jakikolwiek mój post, w którym tak napisałem :)

Piochu88

sądzę że maja piz*** (niezły ubaw) z takich wątków jak ten ;) czesc Ponury :) i Sylv ;)

Paszo

No i wzajemnie :D Szczególnie patrząc na poziom rozmów na czacie w których uczestniczą co poniektórzy moderatorzy :D