• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Dla osob ktore wierzyly w uczciwa rywalizacje

Zaczęty przez Szul, Luty 02, 2012, 12:58:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ciastekk

aha , nie no spoko :D no to w takim razie ich wyśmiewam :D

Mazior

Szul, to nie ja dzwonie do niego, ale on do mnie :D

El Maestro

Aczkolwiek wciąż czekamy an ruch administracji ;) chyba wkoncu czas przestac sie bac decyzji i byc sprawiedliwym w stosunku i do graczy fair i tych co są juz zbanowani prawda?

Ciastekk

że według ciebie ja powinienem zostać zbanowany???

Mazior

Wszystko jest jak najbardziej  w porządku. Administracja od początku kontrolowała poczynania graczy na ich kontach,  o czym świadczą reset gry na drugi dzień lub ban dla konta Devnight. Następnie każdy większy czy mniejszy bug był kontrolowany. Tak samo było z kasynem - przez błąd w kasynie, większość graczy zyskała dość dużo kasy, jednak w związku z tym, że dość dużo osób z tego korzystało, nie posypały się bany, i została tylko przywrócona baza z dnia poprzedniego. Ostatni bug to było konkretne wyzwanie dla administracji i poradzili sobie z tym bardzo dobrze. Oprócz wychwycenia oszustów, stawiali na poprawe skryptów aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Zamiast od razu zająć się bugiem, postanowili dać małe pole do popisu graczom i zobaczyć jak duża część będzie stawiała szybki  rozwój konta na bugach ponad uczciwą rozgrywkę. Nie wszystkie konta z listy zostały zbanowane, ponieważ skrypty przechwytywały nawet uczciwe akcje, w których na konta graczy przybywała większa ilość kasy. Dlatego nie mając dostępu do bazy nie możecie określić który z graczy grał uczciwie, czy też nie. Administracja ostatnio poświęciła dosyć sporo czasu, analizując dokładnie każdy dzień, aby nie zdarzały się takie sytuacje w przyszłości. Dodatkowo skrypty przechwytujące oszustów, zostały poprawione, aby uniknąć niepotrzebnych oskarżeń.

Pozdrawiam,
Najtek

El Maestro

Najtek lubie Cie i szanuje ale... znam również twoje ostatnie położenie w stosunku do administracji ;) nie wybielaj i nie bron nikogo ;)
to wszystko jest łatwo sprawdzic, wystarczy zobaczyc jak były robione przelewy(a admini maja taka mozliwosc).
Ciastek ty akurat jestes najmniejszym problemem czy wziales tam jakies grosze czy nie.
Jasne Najtek masz racje mogli sprzedac majatek itp ale to raczej smieszne jednorazowe sumy 1-400 mld a nie jak niektórzy UCZCCIWI po bilionie i więcej.watpie aby sprzedawali kilkukrotnie full majatek od tak sobie ;) chyba ze kupowali raz a sprzedawali 2 razy to wtedy masz racje ;)

"Poniżej wklejam wykryte konta które korzystały z buga. Sprawdzałem je bardzo dokładnie żeby nie było pomyłki. Jeżeli masz do kogoś wątpliwości to pisz... wszystko wyjaśnię."

nic dodac nic ująć

Ciastekk

El , a mi chodzi o to , zebym za nic bana nie wyłapał ..

Mazior

El, jednak jezeli ktos robil wiekszy przelew, a takie dość często mają miejsce i skrypt to załapał, to wychodziło po bilionie i więcej :) patrząc na zarobki czołówki, to nie problem mieć tyle kasy, zwłaszcza, że dość często robią wpłaty do gangów :) admini mają wszystko w bazie, a tutaj mamy tylko liste graczy, którzy mieli większą ilość gotówki, więc nie mając dostępu do bazy, nie możemy brać tej listy do końca na poważnie :]

MW_03

W tej sytuacji, musze sie zgodzic z najtkiem. nie do konca wiadomo skad tak na prawde byla ta kasa - tylko administracja ma do tego dostep. proponowalbym narazie zakonczyc ten burdel i poczekac na ich przedstawienie sprawy.

Piochu88

I Have A Dream

passat12

Szul jak Ty sam jestes na tej liscie z suma 398 mld,wiec o co tu chodzi ??

jolaba

Cytat: Piszczyk w Luty 02, 2012, 20:50:30 PM
22.11 20:45 - 458 PiszczykxD - 31 mld 

nie widziałem tych pieniędzy ale powiedzcie mi jak je zdobyć to chętnie użyje tej motedy i wtedy możecie mnie umieszać na jakiś czarnych listach! jak teraz ludzie spostrzegają mój nick? będą sobie pisac. o to ten oszust Piszczyk :/
prosze o natychmiastowe wyjaśnienie sytuacji ponieważ te oskarżenie nie zostało poparte żadnymi dowodami
dziękuje licze na szybką reakcje z waszej strony

Dokładnie jak Piszczyk nigdy nie widziałam tej kasy i nie korzystałam z buga więc coś tu jest nie tak.

Paszo

Hah i mój nick też się znalazł :D
Powie mi ktoś na czym ten bug polegał/polega ?:D

dXe

Cytat: Najtek w Luty 02, 2012, 22:56:24 PM
lista to sciema :) nie znajduja sie na niej tylko osoby ktore uzywaly buga - ale wiekszosc z uzywajacych dostala bana. jezeli ktos sprzedawal majatek, bron itd i przybylo mu troche gotowki - tak samo bedzie sie na niej znajdowal :] admini wszystko weryfikowali z baza i dlatego jest tyle zbanowanych, a nie wiecej :D

i tu się nie zgodzę co do weryfikacji adminów :D jak będzie trzeba to mogę wkleić moja rozmowę z sockerem jak padło parę nicków (nawet modów) które cytuje "kogoś takiego od razu zbanować możemy" a są i graja do dziś dnia :D