• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

wkswolazarczycka oszyst kto tak mysli ?

Zaczęty przez pnk_skalpe, Luty 08, 2012, 12:24:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pnk_skalpe

wkswolazarczycka jest oszystem i sam się kłamie jesli możecie wypowiadać się na jego temat prosze bardzo piszcie bo oszust najsławniejszy nie powinien mieć moda mojm zdaniem
głosujcie czy on powinien mieć moda czy nie powinien piszczie prosze was bardzo

sorki za błedy

wkswolazarczycka

NIE JESTEM ŻADNYM OSZUSTEM!!
nikogo nie oszukałem nigdy !  nie rozumiem kilka osób mnie nie lubi rozpuściło plotkę i teraz jest jak jest!!:(

pnk_skalpe

wks nie oszukujmy się oszukałeś ludzi na przelewy i nie powinieneś mieć tego moda zrezygnuj z moda jesli masz honnor

wkswolazarczycka

Cytat: pnk_skalpe w Luty 08, 2012, 12:28:02 PM
wks nie oszukujmy się oszukałeś ludzi na przelewy i nie powinieneś mieć tego moda zrezygnuj z moda jesli masz honnor
mam 12 osób w gangu chcesz to dam ci nicki jak się okaże ż kogoś oszukałem to zrezygnuje z moda!

Bong0

Oj kolego a raczej dzieciaczku, piszesz że nie oszukałeś nikogo nigdy a własnie pisząc tak oszukujesz nawet samego siebie :] to już policzę, że oszust z Ciebie x2.
Nie wiem jakim cudem wybrali największego oszusta na reflinkach, których sam sobie nie potrafisz wbić a oferowałeś się i to nie tylko mi ani pewnie dwóm czy trzem [..] osobom.
Jestem ZA aby zdegradować Cię z tej funkcji i to jak najszybciej. Chyba nie zaprzeczysz temu...

pnk_skalpe

12 kont swoich masz ? czy jak :d heheh niech zobacza tamte osoby wontek o tb to sie wypowiedza

kranjec

11 osób przecierz będą stać za Tobą ( jak nie to chyba ich wywalisz  ;) )

pnk_skalpe

wkswolazarczycka

bugi316,wamber,cycu8,arekch97,madziunia,karol0207,kono,teutates,artur000000,viehsiek,pepol
pisać do wszystkich.... nikogo nie oszukałem!

kranjec

Teutates  :o

Tak jak pisałem jeśli się ktoś Tobie sprzeciw stawi to przecież wylecą z gangu ... więc po co podajesz te nazwy ?

pnk_skalpe

przeciesz to jest normalne ze ludzie od cb nie powiedza ze jestes oszustem bo ich bys wywalił

GruSzeCzka

A Kto powiedział ze ino gang moze nawet o refy chodzi
Ja jestem zdanie ze wkswolazarczycka nie powinien miec moda ! ! ! Poniewaz jest oszustem i moim zdaniem ma 13 lat ! ! !  :'( a jeszcze moim zdaniem to robiles lewe konta zeby na siebie głosowac ..

TAZI79

wkswolazarczycka NIE JEST ŻADNYM OSZUSTEM byłęm u niego w gangu ale później odeszłem sam bo kasy nie miałem ale jest bardzo miły itp.
nadaje się na moda!

Leon Zawodowiec

Najsmutniejszy jest fakt że ten temat i tak zostanie skasowany i zamknięty (OSZCZERSTWA BEZ DOWODUW HAMSTWO NIE NA TYM FORUM!111) a prawdziwemu oszustowi się upiecze :)
Ale cóż, mam nadzieję że skoro zmieniła się administracja to zostanie wszczęte jakieś postępowanie :)

pnk_skalpe

własnie taka prawda o wks nie powinien miec moda i on ma 13 lat teraz moze ma 14 lat