• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

wkswolazarczycka oszyst kto tak mysli ?

Zaczęty przez pnk_skalpe, Luty 08, 2012, 12:24:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bong0

Cytat: wkswolazarczycka w Luty 08, 2012, 12:36:05 PM
nikogo nie oszukałem!

Chciałeś dopisać z wyżej wymienionych graczy, wogóle to bugi był wcześniej ze mną w gangu i dobrze o tym wie, że jesteś oszustem na reflinkach, ponieważ przed przystąpieniem do Twojego gangu pytał dlaczego mam takie a nie inne zdanie na Twój temat.

kranjec

hmm TAZI79 nie byłeś na gangsters.pl 5 dni a tu na taki temat jesteś CIEKAWE

bugi316

Skalpel, Idz najpierw szkole skoncz a nastepnie wydpowiadaj sie na temat innych, Powiedz mi w jaki sposob mial by oszukiwac ludzi??
jestem od poczatku tego gangu, Robiac przelewy nie zostalem oszukany ani razu, Wiec jak nie wiesz to przestan robic zbedne wątki, proponuje zamknac temat..

pnk_skalpe

bugi... on oszukuje i nie bron go bo go bronisz bo jestes u niego w gangu , a o szkole to ty możesz wiesz do kogo gadać .

bugi316

Lub jest to zazdrosc, moze i ma 14lat, ale wobec gangu, znajomych jest fer, a to ze "kiedys" raz chcial kogos zrobic na refkach, nie oznacza ze od razu oszust i zlodziej...

pnk_skalpe

on i na przelewy oszukuje , a wam sie kazał wypowiedzieć bo jak nie to by was wywalił z gangu bo jak jego znajoc jestes kolega z klasy od niego

bugi316

Cytat: pnk_skalpe w Luty 08, 2012, 12:48:27 PM
on i na przelewy oszukuje , a wam sie kazał wypowiedzieć bo jak nie to by was wywalił z gangu bo jak jego znajoc jestes kolega z klasy od niego
Mistrzu 1 uwaga, zobacz skad on jest a skad ja jestem... i wtedy wypisuj brednie, a co do przelewow, podaj osoby ktore osuzkal..

pnk_skalpe

osoby się znajda wa popierwsze on jest z polski nie pisze miasto jakie jest w nim wiec mistrzem jesteś ty i dodatku nie widomym

Kono

Nie byłem w gangu od początku, nikogo nie znałem, zrobiłem przelew w ciemno i jakoś nikt mnie nie oszukał.... Ludzie (w większości zazdrosne dzieci) skończcie wymyślać.

Bong0

Cytat: bugi316 w Luty 08, 2012, 12:46:51 PM
raz chcial kogos zrobic na refkach, nie oznacza ze od razu oszust i zlodziej...
No i właśnie wiesz tylko o tym jednym razie, ale przyznaj szczerze, że było tak i nikt tego nie jest w stanie zmienić.

Oszukał i tyle ! Hmm w sumie jak mi odda ten kod to będzie OK : D

p.s mam rozmowę z ów dzieciakiem za przeproszeniem jak oferuje swoje szybkie wbijanie reflinków.

bugi316

Cytat: pnk_skalpe w Luty 08, 2012, 12:52:20 PM
osoby się znajda wa popierwsze on jest z polski nie pisze miasto jakie jest w nim wiec mistrzem jesteś ty i dodatku nie widomym
malo rozumne jak dla mnie, a glupi nie jestem, czlowieku a to ze masz jakies aluzje do niego to oznacza tylko jedno
zazdrosc
a co do miasta Chyba sam nick mowi za siebie, widac jak myslisz ;))

pnk_skalpe

nick ja sobie sam moge zrobić np lbn i co niby bd z lublina ? heheh jak ja nie jestem z lublina buhahahha nie broncie go ( jeszcze dodatku osoby z gangu od niego )

pnk_skalpe

a nikt nie jest zazdrosny ze on ma moda czy kogoś oszukuje , tylko taki oszust najsławniejszy nie powinien miec moda

wkswolazarczycka

Cytat: pnk_skalpe w Luty 08, 2012, 12:57:00 PM
nick ja sobie sam moge zrobić np lbn i co niby bd z lublina ? heheh jak ja nie jestem z lublina buhahahha nie broncie go ( jeszcze dodatku osoby z gangu od niego )
tazi79 nie jest w moim gangu... a się wypowiedział;)

pnk_skalpe

tazi to twoje lewe konto dzieciaku :) widać nawet było 5 dni nie online a dzis akurat sie zalogował i napisał