• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

PYTANIE DO WSZYSTKICH Z ZAROBKAMI POWYŻEJ 100MLN/H

Zaczęty przez mikuś, Marzec 18, 2012, 13:44:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mikuś

jak WY(mam na myśli  np. ElMastero czy proofka) to robicie że macie takie zarobki????

P.S. niech inni też się wypowiedzą proszę Ci co mają                                                                               
                                                                    np.200mln/h

mikuś

lukaspar

100zł miesięcznie na gang 100mln, pare tysiecy zł miesiecznie na bileciki, i masz 200mln+ na h :)

mikuś

Cytat: lukaspar w Marzec 18, 2012, 14:56:55 PM
100zł miesięcznie na gang 100mln, pare tysiecy zł miesiecznie na bileciki, i masz 200mln+ na h :)

a bez wydawanie tyle realnej kasy???

Leon Zawodowiec

Cytat: mikuś w Marzec 18, 2012, 14:59:51 PM
Cytat: lukaspar w Marzec 18, 2012, 14:56:55 PM

a bez wydawanie tyle realnej kasy???
Nie da się, po prostu się nie da i koniec

sirkompik

Leon Zawodowiec

sirkompik

BaBaNaRoWeRzE

mikuś

to znajdź jakiś bug  ;) ;) sikormpik możesz napisać jak nie wydajesz kasy i masz takie zarobki??

sigurd89

sirkompik

Mikuś. To nie jest wielki problem. Kwestia tylko znalezienia odpowiedniego składu, i dogadania się:)

eli54321

To proste :) wczesniej wydawał teraz nie musi :D no dalej napisz że wczesniej nawet zł. nie wydales że teraz masz takie zarobki ;)
2,10,22,32,34,42,44,51,66,72

sirkompik

Co wyście się tak uczepili że trzeba wydać... Na ten szajs w G1 wydałem sporo... Na g2 wydałem moż 10zł...Nie rozumiem czemu wydaje się wam, że koniecznie trzeba płacić... Owszem. Jeśli zależy wam na tempie... Mi się nigdzie nie spieszy...