• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

Kara za tchórzostwo w P&P

Zaczęty przez Reynevann, Marzec 31, 2012, 11:07:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reynevann

Mam pomysł na usprawnienie p&p:
jeżeli wchodzisz i nie podejmujesz żadnej walki przez 10 min masz blokadę na 24h w p&p.
Dzięki temu każdy musiałby walczyć, ograniczyłoby to odrzucanie walk przez graczy.
Co sądzicie o tym pomyśle?

alvaro34

ta ,pomysł do bani. Bedziesz wyzywac na p&p majac ten 300lv pionków z 10lv bic sie nie beda chcieli i blokada? Pomysł bez sensu dla mnie

[G2]__diler__

ale skoro nie chcą się bić, to mogą odrzucić walke xD
jak dla mnie pomysł super :)

pisałem też już z pomysłem do admina żeby Ci, którzy wchodzą do TOP25 pojedynków automatycznie mieli blokowane walczenie na mieście and p&p.

Reynevann

można ograniczyć to do ludzi z TOP 50 pojedynków

biks

pomysł moze i dobry ale tylko i wyłączne  miedzy graczami  z podobnymi SV
np pozycja 50 do 60  61do70 itd w rankingu sv
żeby to tylko zależało  od naszego refleksu
to by musiało powstać nowe p$p

a jesli nie powstanie to pomysł do bani  :)

norweg

pomysł był by świetny gdyby wprowadzono wczesniejszy pomysł czyli zrownowazenie przeciwników, gdyby w PiP spotykać sie mogli tylko gangsterzy z SV z różnicą max 20% w przeciwnym razie bez sensu zeby karac goscia z 10lvl za to ze nie chce walczyc z lvl 300 pozdr rey

El Maestro

Cytat: norweg w Marzec 31, 2012, 11:24:52 AM
pomysł był by świetny gdyby wprowadzono wczesniejszy pomysł czyli zrownowazenie przeciwników, gdyby w PiP spotykać sie mogli tylko gangsterzy z SV z różnicą max 20% w przeciwnym razie bez sensu zeby karac goscia z 10lvl za to ze nie chce walczyc z lvl 300 pozdr rey

no to po co bic lvl? chyba po to aby byc lepszym od innych i ich pokonywac. wg mnie kazdy kto wejdzie na p&p i zostanie przez pierwsza lepsza osobe wyzwany , chyba z esam to zrobi pierwszy musi z nia walczyc bez opcji odrzucenia walki.

Kusmir

Chyba sobie żartujesz P&P nie ma być musowe , żeby każdy miał tam walki przyjmować ... A to , że ty masz wielkie SV to inna sprawa ... idź sobie powalcz na mieście .

norweg

Cytat: El Maestro | El Presidente w Marzec 31, 2012, 11:27:13 AM
Cytat: norweg w Marzec 31, 2012, 11:24:52 AM

no to po co bic lvl? chyba po to aby byc lepszym od innych i ich pokonywac. wg mnie kazdy kto wejdzie na p&p i zostanie przez pierwsza lepsza osobe wyzwany , chyba z esam to zrobi pierwszy musi z nia walczyc bez opcji odrzucenia walki.

nie zgadzam sie z Toba absolutnie chcesz bic slabszych od siebie? startuj do podobnych przeciwnikow jak chcesz byc honorowy a jaki jestes mocny pokaz na miescie :P co innego gdy Ciebie ktos ze slabszym lvl wyzwie ale to juz jego sprawa....

krzys077

Cytat: Kusmir w Marzec 31, 2012, 11:29:27 AM
Chyba sobie żartujesz P&P nie ma być musowe , żeby każdy miał tam walki przyjmować ... A to , że ty masz wielkie SV to inna sprawa ... idź sobie powalcz na mieście .

Dokłądnie tak...PP jest dla tych co chcą walczyć w rankingu a nie dla tych co chcą się sprawdzić raz na jakiś czas i nie można ich za to karać.Pomysł jest mało rozsądny.

Zamykam.