• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

turnament

Zaczęty przez noob122, Kwiecień 29, 2012, 22:06:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

noob122

mozna by zrobic w turnamentach taka opcje, ze gdy mina 3 min (jest kolejny atak) to jakiś dzwięk by byl

p4tryk91

i co jeszcze? moze tryki do tego? lub zeby jeszcze za nas samo wybieralo objecie i wgl?

niektorym to sie juz w dupach przewraca od tych pomyslow glupich

Leon Zawodowiec

Cytat: p4tryk91 w Kwiecień 30, 2012, 12:02:00 PM
i co jeszcze? moze tryki do tego? lub zeby jeszcze za nas samo wybieralo objecie i wgl?

niektorym to sie juz w dupach przewraca od tych pomyslow glupich
Chyba sie tobie w dupie poprzewracało.
Pomysł jak najbardziej trafny, krótki sygnał dźwiękowy byłby wielkim usprawnieniem tournamentów.
Takie coś zostało wprowadzone w grze knightfight, po upłynięciu 10 minut oczekiwania na walkę gra może nam zagrać sekundowy dźwięk by dać nam znać że możemy zaatakować kolejną osobę.
Jestem za, świetny i prosty pomysł.

marekand[G2]

A ja proponuje dodać jeszcze wibracje (myszy lub całej jednostki) , przecież sam dźwięk to stanowczo za mało...

SirMisza

Cytat: marekand[G2] w Kwiecień 30, 2012, 16:08:23 PM
A ja proponuje dodać jeszcze wibracje (myszy lub całej jednostki) , przecież sam dźwięk to stanowczo za mało...
]
To wibrator sobie kup ku twojemu zadowoleniu. heh.
Jestem za!

marekand[G2]

Cytat: SirMisza w Maj 01, 2012, 19:12:50 PM
]
Jestem za!

Polecam gimbusie żebyś bardziej uważał na lekcjach j. polskiego , pomoże ci  to w przyszłości budowac poprawnie zadania.

Temat do zamknięcia , gdyż pomysł nie wprowadza do gry nic znaczącego

noob122

jak ktos uzywa jakis botow czy innych automatyzujących skryptow to rozumiem ze dziwek sie nie przyda, ale jak przeglada inne strony, to sygnal dzwiekowy przypomni o ataku
zeby ci myszka zaczela wibrowac to musialbys jakas specjalna myszke kupic, a wątpie ze ktos by kupowal taką myszke specjalnie do turnamętów ...

SirMisza

Cytat: marekand[G2] w Maj 01, 2012, 21:02:35 PM
Cytat: SirMisza w Maj 01, 2012, 19:12:50 PM
]
Jestem za!

Polecam gimbusie żebyś bardziej uważał na lekcjach j. polskiego , pomoże ci  to w przyszłości budowac poprawnie zadania.

Temat do zamknięcia , gdyż pomysł nie wprowadza do gry nic znaczącego
Gimbusie? :) Fakt lepszy byłem z matmy ale zadnych zadan nie buduje:D