• Welcome to Gangsters.pl - Forum gangsterskie. Please log in or sign up.

przycisk w barze

Zaczęty przez noob122, Czerwiec 16, 2012, 09:42:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

noob122

przydalby sie przycisk taki jak jest w innych drinkach pij do dna przy Kamikaze

radekkuzia12

Dobry pomysł. Przyda się. Jestem Za

giba17

noob122

Avalen

Od 20, ale giba17, źle zrozumiał.

artur000000

ale opcja pij do dna jest przy drinkach gdzie masz ograniczoną ilośc ich do wypicia, na ostatnim dringu i na kamikadze nie ma tego

mikuś

tak jak arturoo  powiedział jak ma być pij do dna jak nie ma tam limitu????? :o :o

Zgort

Cytat: (G1)mikuś(G2) w Lipiec 03, 2012, 11:13:41 AM
tak jak arturoo  powiedział jak ma być pij do dna jak nie ma tam limitu????? :o :o

no właśnie ja też jestem tego ciekaw chyba że chodzi w tym aby można było wypić do granicy promili .
Jak tak to nie taki zły pomysł picia do granicy swoich promili
tylko mam 1 ważną uwagę jak coś piszesz to wyjaśniaj dokładnie o co ci chodzi . 8)

artur000000

no bo w drinku kamikadze mozna chlać do oporu ;D tak samo jak z tym ostanim, a do granic promili nie powinno byc poniewąż w końcu ktoś przebije demota przy;padkiem tak pijąc, ale no co szkodzi wam wpisać macie 100 283 wejściówek wpiszcie 200 000 i wszystko wypije wam ;D ja kupuje w milionach wejściówki i mam ułożone w przeglądarce liczbe 1 000 000 000 i zawsze wypije wszystko do dna ;p;D

Thur

mysle, ze "pij do dna" przy kamikaze ma znaczyc tyle, ze lykam tyle drinkow, ile mam wejsciowek, bez zbednego wpisywania... czytanie ze zrozumieniem ;)

EDIT:
rownie dobrze mozna wprowadzic przyciski - kup max wejsciowek, rozdaj obrone na dzielnice, itp...

artur000000

ale no po co ;D wprowadzanie zbędnych rzeczy co będą zamulać, wiadomo ze jedna raka rzecz nie zamuli gry ale np z 50 spowolni ją ostro ;p